Mistä löytää jättiläisrupikonnat ja rupikonnasyylit Tylypahkan perinnöstä

Jos etsit Jättiläiset violetit rupikonnat saada Rupikonna syyliä Hogwarts Legacyssa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä toimintaroolipelissä voit vaeltaa pahamaineisessa Forbidden Forestissa ja muilla alueilla lähellä Tylypahkan noituuden ja velhojen koulua. Näillä alueilla asuu monia maagisia olentoja, kuten yksisarvisia, hippogriffejä ja muita. Niiden joukossa ovat jättiläisrupikonnat, joita voit pelastaa ja kasvattaa saadaksesi syyliä, ja tämä opas kertoo kuinka.

Mistä löytää jättiläisvioletteja rupikonnat Tylypahkan perinnössä (sijainti)

Pelaajat voivat hankkia Giant Purple Toadin tutkimalla erilaisia Rupikonna luolat kartan kautta. Koska Tylypahkan perinnössä on useita olentoja, olemme listanneet Giant Toadin sijainnit alla:

  • Koillis Ford Bog -alue
  • Ford Bog North Central Region
  • Länsi-kielletyn metsän alue
  • Ylä Hogsmeade Valleyn kaakkoon
  • Silta Hogsmeade Valesta kaakkoon
  • Etelämeren suon lounaispuolella
  • Marunweem Island Lake

Ennen kuin etsit näitä olentoja, muista hankkia tiedosto Nab-Sack viimeistely "Tonttu, säkki ja kangaspuut" tutkimusta. Kun sinulla on Nab-Sack, voit lähettää sen avulla pelastettuja petoja vivarium Vuonna Vaatimushuone.

Kuinka saada rupikonna syyliä

Voit saada rupikonnasyyliä hoitaa jättiläispurppurarupikonnaille Vaatimushuoneessa. Vieraile Vivariumissa osoitteessa kesyttää, ruokkia JA lemmikki rupikonnat ja pudottaa syyliä. Voit myös hankkia rupikonnasyyliä Tylypahkan perinnöstä ostamalla ne osoitteessa Brood ja Peck ostaa 400 galleonia. Ja lopuksi, voit saada ne Indira Wolffilta, Pitt-Upon-Ford-kauppiaalta. Nyt kun tiedät kuinka saada Toad Warts -syyliä, voit käyttää niitä luomaan ominaisuuksia ja päivittämään varusteita lumottuilla kangaspuilla välttämättömyystarvikkeiden huoneessa. Se on kaikki meiltä kohdasta Mistä löytää jättimäisiä rupikonnat ja saada rupikonnasyyliä Tylypahkan perinnöstä. Lisää resurssioppaita, kuten Yksisarvisen hiukset JA Fwooper höyhenetmuista vierailla meillä Wiki opas tällä hetkellä.

Table
  1. Mistä löytää jättiläisvioletteja rupikonnat Tylypahkan perinnössä (sijainti)
    1. Kuinka saada rupikonna syyliä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up