Mistä löytää jyviä Sons of the Forestissa

Ruoalla on iso rooli missä tahansa selviytymispelissä, eikä SoTF eroa toisistaan. Jumissa saarella, jolla on vähän tai ei ollenkaan resursseja, sinun on vaikea välttää nälkää. Sons of The Forestissa voit kuitenkin tutkia saarta ja kerätä ruokaa, kuten Rapeat murojen wunchit. Koska tämä saari on myös täynnä ihmisen syöviä mutantteja ja muita uhkia, sinun on oltava aina liikkeellä. Tämä kannettava välipala auttaa sinua täyttämään nälkämittarisi ajoittain tämän matkan aikana, ja me kerromme, mistä löydät sen.

Table
  1. Mistä löytää viljaa Sons of The Forestissa
    1. Viljojen käyttäminen SoTF:ssä

Mistä löytää viljaa Sons of The Forestissa

Paras paikka saada muroja Sons of The Forestissa on ruoka- ja ruokailubunkkeri. Tämä bunkkeri sijaitsee lumisuorista luoteeseen vesistön yläpuolella. Tämän bunkkerin sisäänkäynnin tunnistaa sen eteen pysäköityjen kahden vaunun perusteella. Kun pääset sinne, noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • painaa "JA" luolan lähellä päästäksesi sisään.
  • Kävele vähän, kunnes saavutat merkinnällä merkityn luukun "Ruoka ja ruokailu".
  • Paina uudelleen "JA" TO avaa luukku ja astu sisään.
  • Sisään astuttuasi löydät hylätyn keittiön, jossa on monia hyllyt.
  • Katso ympärillesi näitä hyllyjä ja löydät runsaasti ruokaa, mukaan lukien Crunchie Wunchies -murolaatikot.
  • Lähesty niitä ja paina "JA" keräämään niitä.

Vaihtoehtoisesti löydät myös Crunchie Wunchies teltoista joillakin hylätyillä leireillä.

Viljojen käyttäminen SoTF:ssä

Jos haluat käyttää viljaa Sons of The Forestissa, paina "minä" avataksesi varastosi. Napsauta sitten murolaatikkoa syödäksesi ne. Se löytyy yleensä luettelon vasemmasta yläkulmasta. Koska tämä resurssi ei mene huonoon, sinun kannattaa säilyttää se, kunnes kohtaat ruokapulan. Se on kaikki meiltä siitä, mistä löytää ja kuinka käyttää Cerealia Sons of The Forestissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada alkoholiamuista vierailla meillä SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up