Mistä löytää kultaista panssaria Sons of the Forestissa

Oletko etsimässä Kultainen panssari Sijainti Metsän Lapset? Jos näin on, älä etsi enempää, sillä tämä opas kattaa kaiken tarvitsemasi. Tässä selviytymiskauhupelissä joudut saarelle, jolla on vähän tai ei ollenkaan resursseja. Kauhuosa on, että saari ryömi ihmissyöjämutanteista. Jotta voit vastustaa heitä, tarvitset parhaat varusteet ja panssarit. Suojauksen lisäksi tarvitset tämän panssarin myös käsivarren oven avaamiseen ja kerromme kuinka saat sen.

Mistä löytää kultaista panssaria Sons Of The Forestissa

Kultainen panssari on bunkkerissa järven rannalla Kaakko -lta lumiset vuoret. Tarkka sijainti on merkitty yllä olevaan karttaan. Tästä bunkerista löydät kultaisen panssarin sohvalta Neljännen ja viimeisen huoneen maanalaisen alueen taso 2.
Palataksesi bunkkeriin tarvitset a huoltoavain. Kun saat tämän avaimen, mene tähän bunkkeripaikkaan ja etsi pieni luolan sisäänkäynti. Se merkitään GPS jäljitin kuten a vihreä majakka. Kun astut luolaan, mene alas, kunnes löydät lukitun oven. Käytä huoltokorttia sisään ja mene alas, kunnes löydät avoimen oven. Kun astut sisään tästä ovesta, vähän elokuva pelaa, jos olet uusi tällä alueella. Mene seuraavaksi ovesta sisään lihapala. Jos läppä estää edelleen sisäänkäynnin, palaa hetken kuluttua. Kun möykky on poissa tieltä, mene käytävien läpi ja mene alemmille tasoille. Pidä silmällä tasojen sisäänkäyntien lähellä olevaa seinää, kun sinun on mentävä toiselle. Ota sisäänkäynti, joka on merkitty tunnuksella Taso 2 ja kävele suoraan käytävien läpi.
Kuvan lähde: WoW Quests Youtubessa Katso oikealla olevia käytäviä ja syötä käytäviin a tahmeaa nestettä lattialla. Mene pidemmälle ja etsi sohva sinisillä tyynyillä. Löydät tämän panssarin istumasta tuolta sohvalta.
Lue myös: Kuinka saada tainnutusase
Siinä kaikki, mistä saat kultaisen panssarin Sons Of The Forestissa. Jos pidit tästä oppaasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme lisää SoTF-osio.

Table
  1. Mistä löytää kultaista panssaria Sons Of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up