Mistä löytää Skrelp Pokemon Scarletissa

Paldean alueella asuu yli 400 pokemonia kaikenmuotoisina, -kokoisina, -värisinä ja -lajisina. Vaikka niiden kaikkien kiinni saaminen on hullua suoritusta, se ei ole kaikkea muuta kuin helppoa. Monet kouluttajat kamppailevat löytääkseen tiettyjä Pokemoneja lisättäväksi kokoelmaansa. Yksi niistä on Skrelp Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos olet yksi heistä, voit laittaa kaikki huolesi lepäämään. Näin löydät Skrelpin Pokemon Scarlet & Violetista.

Kuinka löytää Skrelp Pokemon Scarlet Violetista (sijaintiopas

Ensinnäkin tietämättömille, Skrelp on tarkoitettu vain Pokemon Scarletille kouluttajat. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että violetit valmentajat eivät löydä häntä pelistä. Joka tapauksessa, ilman pitkiä puheita, luetellaan muutamia paikkoja, joissa Skrelpin tiedetään kutevan:

  • Pohjoinen Paldeanmeri
  • Eteläinen Paldeanmeri
  • Länsi-Paldeanmeri
  • Itäinen Paldeanmeri

Huomaa, että Skrelp ei kutee missään Paldean vesistössä. Niitä löytyy tiukasti valtameristä, joten vältä niiden etsimistä järvistä ja joista. Sinun pitäisi pystyä löytämään Skrelp Pokemon Scarlet & Violetista. Skrelpiä kutsutaan myös nimellä "Pokemon väärennetty merilevä". Se on Poison/Water-tyyppinen Pokemon, jolla ei ehkä ole kaikkein vaikuttavimpia tilastoja, mutta sitä on suorastaan ​​ihastuttava katsella. Pokemonin todellinen vahvuus piilee kuitenkin sen kehityksessä. Se kehittyy Dragalge saavuttamisen jälkeen Taso 48. Vaikka se on perinteinen muunnosprosessi, se vaatii varmasti paljon työtä auttaakseen Skrelpia pääsemään tasolle. Nopein tapa tehdä tämä on käyttää EXP karkkeja tai vain nappaamaan huipputason Skrelp. Tämä voi antaa sinulle valtavan edun Pokemon Scarlet & Violetissa. Jotkut Dragalgen vaikuttavista tilastoista ovat perusta Erityinen Puolustus Ja Erityinen hyökkäys alkaen 123 Ja 97 vastaavasti. Tämä tekee Skrelpistä ehdottomasti kiinnioton arvoisen! Siinä on kaikki mitä tiedät Skrelpin löytämisestä Pokemon Scarlet & Violetista. Jos tämä opas auttoi sinua, pidä silmällä lisätietoja Pokemon SV -sisältö täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka löytää Skrelp Pokemon Scarlet Violetista (sijaintiopas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up