Mistä löytää taskulamppu Sons of the Forestissa

Jos haluat tutustua pimeisiin luoliin tai metsään yöllä, sinun on tehtävä se löytää taskulamppu metsän lapsissa. Tässä pelissä on runsaasti resursseja, joita tarvitset selviytyäksesi ja tutkiaksesi. Koska löydät itsesi metsästä, joka on täynnä ihmissyöjämutantteja, on ratkaisevan tärkeää, että sinulla on keinot etsiä uhkia pimeässä. Taskulamppu on perustyökalu, mutta taskulamppu on paljon parempi, ja tämä opas auttaa sinua löytämään sen.

Table
  1. Mistä löytää soihtu Sons Of The Forestissa
    1. Kuinka käyttää taskulamppua

Mistä löytää soihtu Sons Of The Forestissa

Kuvan lähde: WoW Quests Youtubessa Soihdun sijainti on lähellä onnettomuuspaikkaa, johon helikopterisi syöksyi Children of the Forestissa. Etsi taskulamppu menemällä Kaakko helikopterin onnettomuuspaikalta metsässä. Avaa GPS-karttasi ja etsi a Purppura huutomerkki onnettomuuspaikkaa lähimpänä oleva kuvake. Veden virtaus auttaa sinua pääsemään tähän asentoon. Matkan varrella löydät vesistön, jossa on kolme pylväitä. Tämän vesistön läheltä löydät a kallio vartalo roikkuu köydestä. Kierrä kallion ympäri ja löydät kalteva polun. Kulje sitä polkua kiivetäksesi kalliolle. Kun saavutat kiven, josta ruumis roikkuu, käytä kirvestä tai veistä leikkaa köysi. Varmista, että keräät kaikki arvokkaat resurssit kivestä. Mene sitten takaisin ja ryöstele ruumis saadaksesi taskulampun.

Kuinka käyttää taskulamppua

Käytä taskulamppua painamalla 'minä' avataksesi sinun inventaario. Valitse taskulamppu ja sulje luettelo. Sitten voit painaa 'L' kytkeäksesi sen päälle ja pois. Koska se toimii paristot, sinun pitäisi varata sitä. Paristot tyhjenevät taskulampun käytön aikana, joten muista käyttää sitä tarvittaessa. Siinä kaikki, kuinka löytää soihtu Sons of the Forestissa. Jos pidit tästä oppaasta, suosittelemme tutustumaan muihin oppaisiin, kuten How to Get Rebreather SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up