Mistä löytää uudestisyntymisen yrttejä Pokemon Scarlet & Violet -pelissä

Jos olet viime aikoina pelannut Pokemon SV:tä, saatat tuntea vaikeasti suoritettavat taistelut ja raidit. Kaikki tapaamasi Pokemonit eivät jää helposti kiinni ja voivat vaikeuttaa pikku ystävääsi. Tässä tapauksessa sinun tulee olla asianmukaisesti varustettu kaikilla tarvittavilla esineillä, erityisesti parantavalla esineellä, joka tunnetaan nimellä Revival Herb. Tämä esine auttaa sinua, kun Pokemonisi pyörtyy taistelun aikana. Jos haluat tietää lisää Revival Herbsistä ja paikoista, joista ne löytyvät Pokemon Scarlet & Violet -pelissä, me tarjoamme sinulle apua. Tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä parantavasta tuotteesta.

Pokemon Scarlet & Violetin uudestisyntymisyrttien löytämispaikat

Löytääksesi ja hankkiaksesi Revival Herbs Pokemon Scarlet & Violetista sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen Chanseyn tarvikeliikkeet. Sieltä voit ostaa rikkakasveja 2800 Poke Dollaria kukin. Tämän tuotteen ostoa ei ole rajoitettu, voit saada niin paljon kuin haluat. Varmista, että säästät pelin sisäistä valuuttaa ostaaksesi sen ensin. Kuten edellä mainittiin, tämä katkera lääkeyrtti tekee juuri sen elvyttää Pokemonisi ja palauttaa myös sen maksimi XP:n. Älä siis unohda pitää sitä laukussasi ennen taisteluun lähtöä. Viitteellesi alla ovat kaikki Chansey Supply Shopin sijainnit, jotka löydät pelin aikana.

  • Levincia
  • Montenera
  • Cascarrafa
  • Mesagoza

Yksinkertaisesti mene näihin paikkoihin ja etsi mainittu tarvikekauppa, niin sinulla on hyvä mennä. Tämän esineen lukituksen avaaminen ei vaadi tarinan etenemistä, joten voit ostaa sen jopa pelin alussa. Tällä hetkellä osto on kuitenkin ainoa mahdollisuus saada Revival-yrtti, eikä sitä voida palkita minkään tehtävän suorittamisesta. Tämä tiivistää kaiken Revival Herbsien löytämisestä ja hankkimisesta Pokemon Scarlet & Violetissa. Kun olet täällä, tarkista se mistä löytää Dolce Herba Mystican pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja punkkeja, älä unohda katsoa toista Pokemon SV -oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up