Mistä löytää valokiviä Wild Heartsissä?

Kun etsit valtavaa Kemonoa, sinulla on oltava tehokkaimmat varusteet ja aseet. Ne eivät kuitenkaan ole helposti saatavilla, ja ne on väärennetty. Jotta tämä tapahtuisi, sinun on kerättävä erilaisia ​​resursseja. Lightstone on yksi tällainen resurssi, joka saatat tuntea tarvetta hankkia melko aikaisessa pelissä. Ei kuitenkaan ole kiinteää paikkaa, josta tämä resurssi voidaan saada. Jos yrität löytää niitä, mutta et löydä, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Tässä voit fetsi ja hanki Lightstone Wild Heartsista.

Table
  1. Mistä löytää Lightstone in Wild Hearts?
    1. Mitä hyötyä Lightstonesta on?

Mistä löytää Lightstone in Wild Hearts?

Fuyufusagin linnoitus se on erikoinen paikka, josta löytyy runsaasti valokiviä. Tässä paikassa ei kuitenkaan ole kiinteää pistettä, jossa tämä mineraali kutee. Joten sinun on vietävä jonkin aikaa tutkiaksesi tätä paikkaa saadaksesi sen. Niille, jotka eivät tiedä. Lightstone näyttää aivan erilaiselta kuin muut omaisuudet. Se näyttää a oranssi kivi mustan kaivossolmun sisällä.
Kuvan lähde - No-nonsense Guides (YouTube) Muista myös pitää silmällä, kun löydät Lightstonen Wild Heartsista. Tämä johtuu siitä, Fuyufusagi Fort on jäätynyt alue joten saatat menettää tämän resurssin raskaan lumen vuoksi.

Mitä hyötyä Lightstonesta on?

Lightstone in Wild Hearts on resurssi, jota tarvitset samalla aseiden ja panssarien päivittäminen. Sitä paitsi he ovat myös käytetään luotaessa uusia. Siksi on varmaa, että tarvitset tätä tuotetta useaan otteeseen. Muista kuitenkin pitää kirjaa siitä, mistä olet löytänyt valokivet aiemmin. Tämä säästää kourallisen aikaa, kun löydät ne. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Lightstones in Wild Hearts. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Villien sydämien oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up