Mistä löytää Vampire Survivorsissa jäljellä oleva Metaglio

Vasen metaleikkaus Se on hyödyllinen passiivinen taito Vampire Slayersissä, ja pelaajat ympäri maailmaa etsivät tapoja saada se. Tämän pelin ainoa tarkoitus on selviytyä kaikista suunnista tulevia hirviöaaltoja vastaan. Ajan myötä ne vahvistuvat ja niiden määrä kasvaa. Kuitenkin myös sinä saat uusia ja tehokkaampia aseita, esineitä ja kykyjä taistellaksesi niitä vastaan. Koska taitoja on paljon, sinun on valittava niistä parhaat. Tämä opas kertoo sinulle, kuinka saada yksi parhaista puolustustaidoista tässä pelissä.

Metaglio lähti Vampire Survivors -sarjaan

Jos olet uusi tässä pelissä, sinun on avattava paljon. Metacut Left on a prop ja pelaajat voivat saada sen avattuaan tiedoston Keltainen merkki. Tee se seuraavasti:

  • Avaa bonus Moongolow lavastamaan ja viimeistelemään. Sinun on selviydyttävä ja voitettava pomo jonka pitäisi syntyä 15 minuutin merkki.
  • Kun olet valmis, sinut siirretään piilotetulle tasolle nimeltä Kielletty pyhä ja sinun on myös suoritettava se. Älä huoli, jos et voi tehdä tätä, koska voit käyttää sitä omaltasi Tason valintanäyttö.
  • Vaiheen lopussa löydät keltaisen merkin kohdasta a lasin meri.
  • Tämän merkin avulla voit löytää piilotetut esineet kaikilla lavalla, mukaan lukien Metaglio Sinistro.
  • Tämän kohteen hallussa on a pomo joten ole valmis voittamaan hänet. Kun olet valmis, saat a Kultainen muna myös.

Metataglio Left on erinomainen puolustuskyky ja voit parantaa sitä taso 9 tehostaakseen sen vaikutusta. Tämä kyky lisää pelin vaikutusta Elpyminen stat for 0.1 ja se moninkertaistuu enimmäisterveys of 1,05 per taso. Tämä tekee siitä voimavaran selviytyä pidempään pelissä. Tarvitset myös sen mukana Metacut oikea kehittyä Laurel sisään Crimson käärinliina. Tämä kyky rajoittaa tulevan vahingon 10 vahinkoon mistä tahansa hirviöstä osumaa kohden. Joten tämän taidon omistamisesta on hyötyä vahvoja hirviöitä vastaan. Siinä kaikki, kuinka saada Left Metaglio Vampire Survivorsissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada Bloody Whipvierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up