Mistä ostaa Steam-lahjakortteja? (Vastaa)

Joululoman lähestyessä pelaajille on tarjolla erilaisia ​​lahjavaihtoehtoja. Steam-lahjakortit voivat kuitenkin olla täydellinen valinta lahjaksi omistautuneelle pelaajalle. Voit antaa heille digitaalisen tai fyysisen version näistä lahjakorteista lunastaakseen Steamissä. Mutta mistä näitä lahjakortteja voi ostaa? Katso oppaastamme, mistä ostaa Steam-lahjakortteja ja mitkä kaupat niitä myyvät.

Table
  1. Mistä ostaa Steam-lahjakortteja
    1. Mitkä kaupat myyvät lahjakortteja?
    2. Mitä vaaroja tai huijauksia liittyy Steam-lahjakorttien ostamiseen?

Mistä ostaa Steam-lahjakortteja

Vaikka monet verkkokaupat myyvät Steam-lahjakortteja, suosittelemme vierailemaan virallisella verkkosivustolla. On turvallisempaa ja luotettavampaa ostaa lahjakortit virkailijalta Steam verkkosivusto. Kuten edellä mainittiin, voit ostaa fyysisen tai digitaalisen lahjakortin. Mutta digitaalisessa tai verkkoversiossa se vaaditaan kirjaudu sisään Höyry. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda tai rekisteröidä sellaisen uusi tili.

Kun olet lahjoittanut lahjakortit verkossa, sinun on valittava Steam-ystävä ja siirrettävä lahja hänen Steam-lompakkoon. Sitten vastaanottaja voi käyttää lompakkossaan olevaa summaa eri tuotteiden ostamiseen. Tämä sisältää pelejä, aseiden skinejä, hahmoskinejä, ohjelmistoja, sovelluksia ja monia muita asioita.

Mitkä kaupat myyvät lahjakortteja?

Steam-lompakkokortteja ja lahjakortteja myydään maailmanlaajuisesti. On olemassa useita vähittäiskauppoja ja verkkokauppoja, jotka myyvät näitä kortteja. Mutta sinun on oltava varovainen ostaessasi niitä. Suosittelemme, että ostat nämä lahjakortit vain virallisilta myyjiltä. Joten tässä on joitain jälleenmyyjiä, jotka myyvät Steam-lahjakortteja:

Mitä vaaroja tai huijauksia liittyy Steam-lahjakorttien ostamiseen?

Useat verkkosivustot väittävät myyvänsä näitä lahjakortteja suhteellisen halvemmalla. Mutta todellisuudessa nämä ovat yleensä vilpillisiä myyjiä, jotka naamioituvat virallisiksi myyjiksi. Useat tapaukset koskevat myös huijausjälleenmyyjiä, jotka huijaavat ihmisiä antamaan koodit puhelimitse. Tämä voi olla myös mahdollinen huijaus. Muista myös tarkistaa aktivointikuittisi ja lahjakorttisi numero oston yhteydessä. Siinä on kyse Steam-lahjakorttien ostamisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu toiseen oppaaseemme Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up