Mitä Diff tarkoittaa Overwatch 2:ssa ja Valorantissa? (Vastaa)

Jos tekstikeskustelusi Overwatch 2:ssa on aktiivinen, olet saattanut nähdä jonkun mainitsevan termin "diff". Samoin Valorant-pelaajat ovat saattaneet kohdata saman. Niille, jotka ovat uusia online-moninpelien FPS-peleissä, tässä on pikaopas, joka selvittää epäilyksesi. Ota selvää, mitä "diff" tarkoittaa OW2:ssa ja Valorantissa.

Mitä "Diff" tarkoittaa Overwatch 2:ssa ja Valorantissa?

Diff tarkoittaa pohjimmiltaan "eroa". Pelaaja, joka sanoo tämän, vihjaa sen tietty hahmo heidän tiimissään kesti saman hahmon muu joukkue. Ja niin, he tarkoittavat sitä johti ensimmäisen voittoon.
Esimerkiksi OW2:ssa he saattavat sanoa Kiriko diff, kun taas Valorantissa he voisivat sanoa Jett diff. He vertailevat hahmoja ja "diff" on tarkoitettu vihollisten paahtamiseen/pilkkaamiseen heidän oman tiiminsä voittamisen jälkeen. Se on myös tapa syyttää tiettyä pelaajaa ja kritisoida häntä. Todellisuudessa koko joukkue PVP-skenaariossa on vastuussa voittamisesta/tappiosta. Se ei tiivisty yksi pelaajataidot: se voi olla ihmisten tekemiä päätöksiä, kuoleman aika ja paikka, joukkueen jäsenten välinen koordinaatio, sijoittelu, tähtäystaidot ja paljon muuta.
Jos näet, että tämä on suunnattu sinulle, älä lannistu. Jokaista online-ottelua ei luoda tasa-arvoiseksi ja on hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Kaikenlaisen myrkyllisyyden välttämiseksi on kuitenkin parasta tehdä niin sammuta chat Ja ping vain tärkeitä tietoja.

Ping saa työnsä tehtyä ilman, että kukaan loukkaa taitojasi, varsinkin ei-kilpapelissä, jossa eri tasoiset pelaajat voivat pelata yhdessä. Tämä varmistaa, että keskityt vain parantamaan peliäsi jatkuvalla harjoittelulla sen sijaan, että otat vihollispelaajien pilkkaa sydämeesi. Niissä skenaarioissa, joissa joku on erittäin myrkyllinen ja lähettää loukkaavia chatteja, voit mykistää, estää pelaajan tai ilmoittaa siitä. Näin se tehdään rohkea ja miten se tehdään sisällä Valvonta 2.
Siinä on kaikki siitä, mitä "diff" tarkoittaa Valorantissa, Overwatch 2:ssa tai useimmissa muissa hahmovetoisissa ampujapeleissä. Pysy Relow Gamein avulla saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja näihin peleihin!

Table
  1. Mitä "Diff" tarkoittaa Overwatch 2:ssa ja Valorantissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up