Mitä jalokivet ovat ja miten niitä saa MTG Arenalla

Jalokivet sisään MTG Arena ovat pelin valuutta voit hankkia ja käyttää erilaisten tuotteiden ostamiseen. Tässä strategisessa korttipelissä voit kerätä uusia kortteja pakkasi rakentamiseen. Tämän pakan avulla voit osallistua erilaisiin pelitiloihin, päivittäisiin tehtäviin ja erikoistapahtumiin. Kun edistyt pelissä suorittamalla tehtäviä, avaat uusia korttipaketteja, joilla voit päivittää pakkasi. Tämä peli on helppo aloittaa, mutta vaikea hallita, joten jos olet vasta aloittamassa, tämä opas auttaa sinua saamaan tämän pelin harvinaiset helmet.

Hanki helmiä MTG Arenalla

Tässä pelissä on kaksi valuuttojen muotoa, nimittäin jalokivet ja kulta. Voit saada kultaa osallistumalla erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviä. Mutta toinen on vähän monimutkainen. Useimmissa ilmaispeleissä on valuuttaa, jonka voit ostaa oikealla rahalla. Ne antavat sinulle paremman pääsyn pelin sisäisiin esineisiin ja auttavat sinua edistymään nopeammin, eikä MTG Arena ole erilainen. MTG Arenalla paras tapa saada helmiä on ostaa niitä. Jos olet uusi pelin parissa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Tervetuloa paketti Mitä se maksaa 4,99 dollaria. Se verkottaa sinut 2 500 niistä, mutta voit saada sen vain kerran. Joten sinun on ostettava ne seuraavilla summilla: Jalokivien määrä
Kustannus
750 $ 4,99 1 600 $ 9,99 3 400 $ 19,99 9 200 $ 49,99 20 000 $ 99,99 Toinen tapa saada Jalokivet on ostaa Mestaruuden kulku. Tämä on pelin taistelupassi, jossa voit ansaita paljon palkintoja, mukaan lukien jopa 1800 Jalokivet. Kehittyessäsi voit osallistua kilpaileviin turnauksiin ja muuntaa kultasi tähän premium-valuuttaan. Niiden avulla voit ostaa uusia paketteja, skinejä, nippuja, tapahtumamerkintöjä ja paljon muuta. Siinä kaikki, kuinka saada helmiä MTG Arenalla. Jos haluat ilmaisia, tutustu meidän Opas MTG Arena -koodeihin päällä RelowGame pian.

Table
  1. Hanki helmiä MTG Arenalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up