Mitä on muisti One Piece Odysseyssa?

Monet One Piece Odyssey -pelaajat ovat hämmentyneitä Memoriasta. Peli alkaa siten, että kaikki miehistön jäsenet joutuvat kaatumaan tuntemattomalle saarelle. Tämä paikka on Waford, jolla on monia salaisuuksia. Jopa olkihatut näyttävät menettäneen paljon voimiaan ja tapa saada ne takaisin on imeä salaperäisiä kuutioita. Ja nämä kuutiot on yhdistetty Memoriaan. Joten tässä on mitä sinun on tiedettävä One Piece Odyssey -pelin Memoriasta.

Mitä on muisti One Piece Odysseyssa?

Memoria ei ole mikään muu kuin muistojen maailma. Se on olkihattujen merirosvojen muistoista luotu maailma. Mutta tässä on ongelma, kuten Lim selittää: "Monet kokemasi ilmiöt voidaan luoda toisin kuin ne tapahtuivat." Siellä olkihatut imevät myös salaperäisiä kuutioita. Kuutioiden imeminen on tärkeää tässä pelissä, koska ne tulevat muististasi ja palauttavat kadonneen voiman takaisin sinulle. Tämä tarkoittaa, että olkihatut voivat käyttää uusia taitoja, jotka he ovat aiemmin unohtaneet, tai parantaa jo tuntemiaan. Tämä peli saa sinut kokemaan uudelleen neljä sarjan tunnetuinta kaaria. Nämä muistikaaret sisältävät:

  • Alabasteri
  • Vesi seitsemän
  • Marineford
  • Dressrosa

Mutta tässä on ongelma, koska nämä ovat muistimaailmassa, jotkut tapahtumat ovat muuttuneet. Kuten Full Memory Trailerista nähdään, näemme tapauksen, jossa Corazon pelastaa Lawn Doflamingolta Luffyn sijaan. Tämä ei ole ainoa tapaus, jonka näemme olevan erilainen. Water 7:n trailerissa näemme Rob Luccin ja hänen jenginsä kidnappaavan Usoppia Robinin sijaan. Joten on turvallista olettaa, että muisto Straw Hat Piratesista on erilainen kuin mitä tapahtui sarjassa. Sinun täytyy mennä kaikkiin näihin neljään muistoon ja hakea kuutiot, jotta voit käyttää niitä voimasi palauttamiseen. Ja toivottavasti lähtee oudolta Wafordin saarelta. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, mitä One Piece Odysseyssa on Memoria. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, sinun pitäisi löytää oppaistamme apua kuinka merkkejä vaihdetaan, kuinka pelastaa peliJa kuinka avata nopea matka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up