Mitä ovat Warzone 2:n vahvuudet? [Selitetty]

Warzone 2 on lähtenyt vauhdilla käyntiin sen julkaisun jälkeen marraskuun puolivälissä 2022. COD-pelaajat ovat hämmästyneitä uudesta kartasta ja pelin tarjoamista eri tiloista. Jos tämä ei olisi tarpeeksi, Stronghold-elementtiä pidetään pelin vaihtajana Warzone 2:ssa. Se on periaatteessa tapa hankkia omat mukautetut varusteet ja muita hienoja palkintoja. Jos et ole tietoinen niistä, älä etsi enää. Annamme sinulle täydellisen esittelyn Warzone 2 Strongholdsista.

Table
  1. Mitä ovat Warzone 2:n vahvuudet? [Selitetty]
    1. Linnoituksia DMZ-tilassa

Mitä ovat Warzone 2:n vahvuudet? [Selitetty]

Linnoitukset ovat pohjimmiltaan rakennuksia, joita pelin voimakkaat tekoälyt vartioivat. Niillä on kuitenkin erilaiset toiminnot Warzone 2 battle royalessa ja DMZ:ssä. Battle Royale -otteluissa kolme erilaista linnoitusta aktivoituu kartalla. Sinä ja tiimisi voitte soluttautua rakennukseen ja eliminoida kaikki sisällä olevat tekoälyviholliset. Tehtäväsi kuitenkin keskeytyy. Jos olet ensimmäinen joukkue, joka tulee linnoitukseen, sinun on myös purettava pommi. Seuraa vain lankaleikkurin kuvaketta selvittääksesi pommin sijainnin. Tämän jälkeen saat Black Site -avaimen ja mukautetut varusteesi. Mustia sivustoja pidetään vielä vaikeampina kuin Stronghold, mutta saat lopulta pysyvän asesuunnitelman ja legendaarisia esineitä.

Linnoituksia DMZ-tilassa

DMZ Strongholdsissa sinun on kuitenkin löydettävä avain päästäksesi sisään rakennukseen. Nämä linnoituksen avainkortit löytyvät saaliiksi AI-vihollisilta ja oikeilta pelaajilta. Toinen vaihtoehto on ostaa ne kartan ostoasemalta hintaan $ 5000. Varmista, että olet hyvin valmistautunut, sillä DMZ:n linnakkeessa ja sen ympäristössä on useita vihollisia. Jokaisella linnakkeella on eri vaikeustasot. Löytämiesi palkintojen laatu on sidottu linnoituksen vaikeustasoon. Muista, että nämä alueet ovat erittäin kiistanalaisia. Törmäät varmasti myös kilpaileviin joukkueisiin. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Warzone 2:n vahvoista. Jos pidit tästä hyödyllisenä, pysy kuulolla Warzone 2 sivu täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up