Mitä tapahtuu kuolemasi jälkeen Sons of the Forestissa? (Tulos)

Tällä tappavalla syrjäisellä saarella selviytyminen on melko vaikeaa, jos et pelaa korttiasi oikein. Koska kuolema on mahdollisuus Sons of the Forestissa, pelaaja ihmettelee, mitä tapahtuu heidän kuollessaan. Kuitenkin, jos et ole vielä kohdannut kuolemaa, anna minun kertoa sinulle, että sinulla on toistaiseksi kaikki hyvin. Mutta sinun on parempi olla valmis, koska paljon muuta on tulossa. Tässä on erilaisia ​​uhkia, jotka testaavat olemassaolosi. Etkä koskaan tiedä, kenet saatat tavata ja mitä saatat menettää, kun kuolet pelissä. Jos samat kysymykset vaivaavat sinua, rauhoitutaan.

Table
  1. Mitä tapahtuu, jos kuolen Metsän lapsissa? (selitetty)
    1. Yksinpelitilan seuraukset
    2. Moninpelitilan seuraukset
    3. Mitä menetät kun kuolet? Kuolemantuomio

Mitä tapahtuu, jos kuolen Metsän lapsissa? (selitetty)

Pelissä kuolemisen seuraukset vaihtelevat yksin- ja moninpelitiloissa. Lisäksi tulos riippuu myös siitä, kohtaatko kuoleman ensimmäisen vai toisen kerran. Avuksesi alla olemme maininneet kaiken, mitä tapahtuu, kun kuolet molemmissa tiloissa Sons of the Forestissa.

Yksinpelitilan seuraukset

Jos kuolet yksinpelitilassa ensimmäinen kerta, sitten huomaat herääväsi mutanttileirillä, ja sinut pidetään vankina. Tässä tapauksessa peli antaa sinun paeta reppusi, eli varastosi kanssa. Toisaalta tilanne voi muuttua aika anteeksiantamattomaksi pelaajille, jotka ovat jo kerran kuolleet.
Kuvatekstit: Pikavinkkejä Pelaajat kuolevat a toisen kerran saa välikohtauksen, jossa he ovat alhaalla, ja näytöllä näkyy niiden päivien summa, jotka he selvisivät. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus yksinkertaisesti aloittaa peli viimeisestä tallennuksestasi. Ja jos sellaista ei ole, jää vain yksi vaihtoehto, eli aloittaa uusi peli alusta. Joten tällaisten ongelmien välttämiseksi suosittelemme, että ryhdyt luomaan suojan pelastaaksesi pelisi aina, kun tunnet vaaraa. Jos pelaaja ihmettelee, mitä tapahtuu, jos hän kuolee Sons of the Forest -moninpelitilassa, vieritä alas saadaksesi lisätietoja.

Moninpelitilan seuraukset

Moninpelitilassa kuoleman seuraukset eivät ole niin vakavia. Täällä jos kuolet ensimmäisen tai toisen kerran, lopputulos on sama. Tämä tarkoittaa pelin aloittamista siitä, mihin viimeksi tallensit. Ja näin tekemällä varastoa ei menetetä. Kuten aiemmin neuvottiin, tämän tyyppisissä selviytymispeleissä sinun tulee tallentaa edistymisesi aina kun siihen tulee mahdollisuus. Mutta jos et ole tietoinen vaiheista sen tekemiseksi, tutustu tähän oppaaseen kuinka säästää edistystä helposti.
Lue myös | Kuinka saada ase Sons of the Forestissa

Mitä menetät kun kuolet? Kuolemantuomio

Et menetä mitään, jos kuolet ensimmäisen kerran yksinpelitilassa. Mutta toinen kuolema pakottaa pelaajan aloittamaan pelin viimeisestä pelastuksesta tai aivan alusta. Samoin moninpelitilassa pelaajan on aloitettava peli viimeisestä tallennetusta pisteestä riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän kuolee. Ja kuten aiemmin mainittiin, tämä ei johda varastotuotteiden menetyksiin. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä, mitä tapahtuu, kun kuolet Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, tarkista panssarityypit voit käyttää omaan suojaan. Katso myös kuinka luoda ja käyttää Small Cabin pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up