Mitä tehdä loimikiteillä High On Lifessa

High On Life on Squanch Gamesin hauska ja omituinen ammuntakokemus. Mutta jos olet Rick & Mortyn synkän huumorin fani, tulet rakastamaan sitä. Pahamaine avaruusoliokartelli on soittanut G3 on tunkeutunut maan päälle. He tekevät ihmisistä huumeita, ja sinun on lopetettava ne. Lähde tälle avaruusseikkailulle puhuvan aseen avulla. Tämän seikkailun aikana kohtaat monia resursseja. Näitä resursseja tarvitaan pelin etenemiseen. Yksi tällainen materiaali on Vääntyvä kristalli. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä High On Lifen Warp Crystalsin kanssa.

Mitä tehdä loimikiteillä High On Lifessa

Niitä on tässä pelissä useita erityisalueita voit avata lukituksen. Jokaisella on omat tehtävänsä, palkintonsa ja resurssinsa. Niiden lukituksen avaamiseksi tarvitset Loimilevyt. The vääntyviä kiteitä High On Lifessa niitä käytetään Warp-levyjen lukituksen avaamiseen. Jotta voit tehdä sen, sinun on voitettava Krubis Ja Douglas. Ne voivat olla hieman hyödyllisiä, joten ole valmis. Kun voitat ne, saat pääsyn niihin Blortin kauppa in Blim. Tämä on aivan talosi ulkopuolella. Ole vuorovaikutuksessa Blorton kanssa ja hän kertoo sinulle, kuinka monta kristallia tarvitaan erikoisalueiden avaamiseen. Tässä on näiden levyjen kaikki sijainnit ja hinnat:

  • Cutie Town -levy: Vapaa
  • Elokuvalevy: Kolme kristallia
  • Skatepark-levy: Kahdeksan kristallia
  • Alavaunun telalevy: Viisi kristallia
  • WC-levy: Viisi kristallia
  • Hiljainen yliopistolevy: Kymmenen kristallia

Kun sinulla on nämä loimilevyt, voit mennä kotiportaaliisi ja vierailla tuossa muukalaisessa maailmassa. Siellä sinun on löydettävä signaali käyttääksesi tätä kiekkoa. Siinä kaikki, mitä tehdä Warp Crystalsin kanssa High On Lifessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka avata Luglox-arkkujen lukitusvierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up