Mitä uhkapiirre tekee TFT-sarjassa 8 (selitetty)

Monster Attack -laajennuksen julkaisun myötä 8 Teamfight Tactics -sarjaan on lisätty lukemattomia uusia ominaisuuksia. Yksi niistä sisältää uhkatekijän. Mutta toisin kuin muut ominaisuudet, nämä yksiköt eivät synergisoi tai lisää bonuksia. Tämä on saanut monet pelaajat hämmentyneiksi tästä ominaisuudesta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, joka selittää, mitä uhkaominaisuus tekee TFT Set 8:ssa.

Mitä Uhka-ominaisuus tekee TFT-sarjassa 8

Uhkapiirteet ovat voimakkaita ja hieman voimakkaampia kuin mikään muu ominaisuus TFT 8 -sarjassa. Nämä ominaisuudet ovat ainutlaatuisia yksiköitä tai mestareita, jotka eivät tee synergioita eivätkä tarjoa bonuksia TFT:n sarjassa 8. Yhteensä niitä on kahdeksan uhkamestaria voit valita omasi joukkueen komp. Mutta muista, että uhkayksiköillä ei ole lisäominaisuuksia käytettäväksi. Näillä yksiköillä on omat Hero-päivitys ja yksinkertaisesti käyttää välilyönti shakkilaudalla.
Kuvan lähde - WayTeh YouTubessa. Joten tässä ovat kaikki uhkayksiköt tai mestarit, joita voit käyttää TFT Set 8:ssa:

  • Cho'Gath
  • Rammus
  • Vel'Koz
  • Aurelius Sol
  • Bel'Veth
  • Zac
  • Viulunsauvat
  • Urgot.

Jos luulet, että uhkapiirteillä ei ole merkitystä pelissä, olet väärässä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat hieman tehostettuja kuin muut 8-sarjan TFT-yksiköt, kuten aiemmin mainittiin. Koska yksiköt ovat muita voimakkaampia, ne myös uhkaavat toimia yksilöllisesti. Joten jos etsit aiheuttaa valtavia vahinkoja vihollisiasi vastaan ​​uhan voittajat voivat olla juuri oikea asia. Voit myös käyttää uhkapiirteitä täyttääksesi omasi joukkueen kokoonpano. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös Uhkia tiedostona esineen pidike varten korkeamman kustannustason yksikkö. Nämä asemat voivat olla täydellinen vaihtoehto, jos korttisi on sotkuinen tai heikko. Siinä on kaikki TFT Set 8:n uhkatekijän toiminnasta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme 5 parasta metajoukkueen kokoonpanoaja enemmän Joukkueen taistelutaktiikkojen oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Mitä Uhka-ominaisuus tekee TFT-sarjassa 8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up