Mitä "Vohvelitalo on löytänyt uuden isäntänsä" meemi tarkoittaa?

Selatessasi YouTuben, Twitchin tai minkä tahansa muun sosiaalisen median alustan kommenttiosiota, olet täytynyt törmätä kommentiin, jossa lukee "The Waffle House on löytänyt uuden isäntänsä". Hämmentynyt? Älä huoli, et ole yksin. Se ei ole vain täysin satunnaista, mutta myös paljon kommentteja, jotka sanovat saman asian. Joten tässä on mitä sinun pitäisi tietää siitä, mitä uusin Waffle House löysi New Host -kopiopasta-meeminsä.

Mitä tarkoittaa, että Waffle House on löytänyt uuden vierasmeeminsä?

"The Waffle House on löytänyt uuden isäntänsä" on vain copypasta, eikä sillä ole todellista merkitystä. YouTuberit Jonny RaZeR shortsit aloitti tämän meemin tarkoituksenaan trollata vähän. Periaatteessa hänen Psyop on huono idea, pyysi yhteisöltään "epämääräistä ja salaperäistä" kommenttia. Tavoitteena oli hämmentää kommentteja lukevia ihmisiä ja ihmetellä, mitä se tarkoittaa ja miksi se on kaikkialla. Alun perin kussakin videossa piti olla vain valittu kommentti, ja koska tarkoituksena ei ollut lähettää roskapostia ja tulvii chat- tai videokommentteja. Se pyysi käyttäjiä kommentoimaan tätä copypastaa, mutta jos joku on jo kommentoinut sitä, tykkäkää tai äänestäkää tätä kommenttia niin paljon kuin mahdollista. Tärkeintä oli, että sinun ei tarvitse selittää kommenttia ja vain selittää se, jos haluat värvätä kommentaattorin tähän armeijaan. Jonny päätti alun perin paljastaa, mitä tästä kommentista päätettäisiin 31. tammikuuta ja aloittaa meteli. Mutta yhteisöllä oli muita suunnitelmia. Ihmiset ovat jo alkaneet lähettää roskapostia. Joten Jonny pyysi kaikkia pysähtymään 31. päivänä.

Kuinka lopettaa tämä meemi?

Koska tämä on copypasta, se lopulta kuolee pois jonkin ajan kuluttua. Mutta jos olet sisällöntuottaja, jota tämä roskaposti ärsyttää, sinulle on ratkaisu. Kommenttiasetuksissa voit poistaa tiettyjä sanoja tai lauseita, joista et pidä. Lisää avainsanoja, kuten "vohvelitalo", tai voit lisätä myös koko lauseen, jolloin järjestelmä poistaa kommentit. Tämä kattaa kaiken, mitä sinun pitäisi tietää siitä, mitä Waffle House -kommenttimeemi tarkoittaa, että se on löytänyt uuden isäntänsä. Muista tarkistaa Soittimen muokkaus lisää vastaavista aiheista mitä MonkaS tarkoittaa tai mitä o7 tarkoittaa supistumisesta.

Table
  1. Mitä tarkoittaa, että Waffle House on löytänyt uuden vierasmeeminsä?
    1. Kuinka lopettaa tämä meemi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up