Miten kääpiöt valtaavat kääpiölinnoituksen?

Dwarf Fortress on hiekkalaatikkopeli, joka pitää sinut kiireisenä vuosia. Jos aiot rakentaa oman siirtokunnan, tämä peli on kaikki mitä tarvitset. Tämän askarteluseikkailun avulla voit hallita kääpiöitä ja antaa heidän näyttää taikuutensa kivillä ja jalokivillä. Vaikka kääpiöt työskentelevät puolestasi, on tärkeää, että tarjoat heille ruokaa ja juomaa (alkoholia) ajoissa. Jos ei, he alkavat lopulta saada negatiivisia ajatuksia, jotka herättävät heitä Outoja tunnelmia. Emme puhu merkittävästä, sillä kääpiöt saavat hulluja mielialanvaihteluita ollessaan tyytymättömiä. Oleminen omistettu missä tahansa näistä tunnelmista kääpiölinnoituksessa voi johtaa siirtokuntasi kaatumiseen. Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisätietoja riivaamasta kääpiöstä tämän oppaan kautta.

Kuinka kääpiöt jäävät riivatuksiksi kääpiölinnoituksessa

Kuten tiedämme, kääpiöt työskentelevät yötä päivää parantaakseen linnoitusta. Kun linnoitus havaitsee parempaa kasvua, se hyödyntää uusia työmahdollisuuksia jalossa asemassa. Jotkut kääpiöt ovat tyytyväisiä olemassa oleviin töihinsä, kun taas toisilla on ylellisempiä pyyntöjä. Kun tällaisille vaativille kääpiöille ei anneta sitä, mitä he halusivat, he kehittävät negatiivisia ajatuksia. Joten on olemassa mahdollisuuksia, että nano voi saada omistettu sellaisissa tilanteissa. Jos näin on, saat ilmoituksen ja voit välittömästi keskittää näytön uudelleen tunnistaaksesi riivatun kääpiön.

Mitä riivattu kääpiö tekee?

Kääpiölinnoituksessa riisuttu kääpiö lopettaa vuorovaikutuksen muiden kääpiöiden kanssa. Lisäksi kääpiö hankkii itselleen laboratorion ja alkaa työskennellä a Esine. Sillä välin he hän ei edes syö tai juo mitään mikä oikeuttaa heidän hallussaan olevan mielentilan. Niitä on myös mahdotonta poistaa työpajasta tai minkään kääpiön pääsy sinne. Lisäksi he pyytävät tarvittavat materiaalit kautta salaperäisiä viestejä. Riisuttu kääpiö mutisee artefaktia, jonka parissa hän työskentelee. Jos Artefactin valmistuminen epäonnistuu, kääpiö hän tulee hulluksi ja kuolee.
On kuitenkin sinun päätettävissäsi, autatko heitä saattamaan artefaktin valmiiksi vai odotatko heidän kuolemaansa. Lisäksi on varmaa, että saat a Legendaarinen esine riivatun kääpiön toimesta. Siinä kaikki kääpiölinnoituksen vallannutta tunnelmaa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Pelioppaat Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka kääpiöt jäävät riivatuksiksi kääpiölinnoituksessa
  2. Mitä riivattu kääpiö tekee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up