Mitkä Fortnite-aseet aiheuttavat eniten vahinkoa? (Vastaa)

Fortnite on yksi harvoista koskaan kehittyvistä peleistä. Jokaisen uuden kauden mukana tulee joukko mieleenpainuvia uusia hymiöitä, skinejä ja tapahtumia, joista pelaajat voivat nauttia. Mutta pelin perusmekaniikka pysyy samana: ammunta ja Rakentaminen. Mutta mitkä aseet aiheuttavat eniten vahinkoa? Aiomme tarkastella aseita, jotka aiheuttavat eniten vahinkoa sekunnissa (DPS) Fortnitessa.

Fortnite-aseet, jotka tekevät enemmän vahinkoa

 • Ukkonen kivääri – Thunder Shotgunin DPS-arvo on 85,27 Epic-versiossa ja 90,28 Legendary-versiossa, ja sen tulinopeus on 0,76. Tämä yhdistelmä tekee siitä tällä hetkellä parhaan haulikon, jonka voit saada käsiisi.
 • Roolipeli – Kuten kaikissa asepohjaisissa peleissä, roolipelissä on kyse vaurioista. Epic- ja Legendary-versioiden 115 ja 130 perusvauriot saattavat riittää useimmille, mutta korkeat rakenteelliset vauriotilastot 315/330 tekevät siitä suosikin pillboxingissa väkijoukossa.
 • Punasilmäisyyden rynnäkkökivääri -Pistos kompensoi sen pienen 25 patruunan lipaskoon tasaisella 133 DPS:llä ja alhaisella rekyylillä. Tämä ase vaatii tarkkuutta, sillä hidas tulinopeus pakottaa sinut valitsemaan kohteesi huolellisesti.
 • Holvattu aseet

  Nämä ovat pistooleja, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, jonka jälkeen ne otetaan pois toiminnasta. Voit kokeilla kaikkia luovassa tilassa holvattuja aseita.

  • Zappertron-Kahdella vaihtoehtoisella kuvaustyylillä; Tuliräjähdys, joka tekee 50 vahinkoa jokaisella laukauksella, ja ladattu laukaus, joka tekee 150 vahinkoa, Zappertron oli pelin ainoa energia-ase julkaisun aikaan. Tämä energiapohjainen kiikarikivääri tuli vain Legendary-versiossa, ja se oli niin voimakas ase, ettei Epic ole tuonut sitä takaisin Battle Royale -tilaan sitten vuoden 2017.
  • Kaksipiippuinen haulikko- Kuten kaikki muutkin haulikot, kaksipiippuinen haulikko vaatii sinua olemaan hyvin lähellä vastustajaa saadaksesi parhaan mahdollisen vaikutuksen. Saatat löytää hänet Epic and Legendary -luokasta, ja molemmat osumat tekevät 114-120 perusvauriota.
  • Konepistooli-Vaikka Tommy Pistol on ollut battle royale -tilassa vasta 2 kuukautta, se on edelleen fanien suosikki 50 patruunan lipaskoon ja lyhyen uudelleenlatausajan ansiosta. 27:n perusvaurio yhdistettynä korkeaan tulinopeuteen ja lippaan kokoon johtaa aina välittömään tappamiseen useimmissa tilanteissa.

  Vaikka nämä aseet aiheuttavat eniten vahinkoa, ei ole suositeltavaa valita asetta pelkästään sen tilastojen perusteella, koska jokaisella aseella on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Ainoa tapa löytää oikea ase, jonka tarvitset voittoon, on kokeilla kaikkia saatavilla olevia aseita. Tutustu Fortnite-oppaaseemme Rakennusvinkkejä ja luettelo Mitkä kohteet ovat OG:itä Fortnitessa täällä Relow Gameissa.

  Table
  1. Fortnite-aseet, jotka tekevät enemmän vahinkoa
   1. Holvattu aseet

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up