Mitkä ovat Minecraftin parhaat suojaloitsut?

Minecraft on pohjimmiltaan selviytymisestä. Pelaajan on käytettävä ympäristöstään löytämäänsä rakentamiseen ja selviytymiseen seuraavaan aamuun asti. Loitsuilla on myös ratkaiseva rooli pelin edetessä. Vaikka voit lisätä loitsuja kaikkiin panssariisi ja aseisiisi, uskomme, että olet saattanut jäädä paitsi parhaista kilpilumoista, joita voit käyttää Minecraftissa.

Parhaat kilpiloitsut Minecraftissa

Nämä ovat kaksi parasta kilpilumotusta, jotka voit varustaa kilpellesi.

  • Korjaus I – Tämä loitsu antaa kilpellesi kestävyyttä korjaamalla sen käyttämällä kokemuspalloja, jotka putoavat esimerkiksi kaivostoiminnasta, kalastuksesta jne. Korjauksen voi hankkia arkkuryöstöstä, kalastuksesta, linnoituksista tai käymällä kauppaa kirjastonhoitajan kanssa. Korjaus on välttämätöntä suojan pitämiseksi hyvässä kunnossa.
  • Tuhoutumaton III – Unbreaking on sattumaan perustuva puolustusloitsu. Kun se on varustettu, se antaa lumotun esineen välttää sen kestävyystilastojen vahingoittumisen. Kaikki kolme Unbreakingin tasoa voidaan muotoilla lumouspöydällä tai käymällä kauppaa kylän kirjastonhoitajan kanssa.

Yhdistä nämä molemmat loitsut saadaksesi suurimman osan elämästäsi kilvestäsi.

Kilven vinkkejä ja temppuja

Kilvet tarjoavat erinomaisen suojan nuolia, miekkoja, zombeja ja muita väkijoukkotyyppisiä vihollisia vastaan. Lehdet se on pelin ainoa ase, joka pystyy täysin poistaa Kilpi. Jos pelaaja yrittää estää iskun minkä tahansa tyyppisestä kirveestä, isku poistaa pelaajan kilven ja jättää hänet näkyviin. Kilvet ovat myös loistava työkalu hyökkäyksissä, koska ne voivat estää takaiskun ja muut hyökkäykset Raiders. Koska tämän tyyppistä vihollista on yleensä vaikea käsitellä, kiinteä kilpi voi antaa sinulle etulyöntiaseman kyvyllään vaimentaa iskuja. Siinä kaikki tiedot, jotka meillä on Minecraft Shieldsistä. Tutustu luetteloomme Parhaat loitsut Minecraftissa ja muita Minecraftiin liittyviä oppaita täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Parhaat kilpiloitsut Minecraftissa
    1. Kilven vinkkejä ja temppuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up