Mitkä ovat Ryuji Confidantin valinnat Persona 5 Royalissa?

Seurustelu uskotuksesi kanssa on olennainen osa peliä, koska se avaa passiivisia taitoja, joista on hyötyä taistelussa. Kasvata sijoitusta Ryujin kanssa Vaunujen arkaani se on helppoa. Lisäksi saat käyttöösi valtavan valikoiman taitoja korkeammalla tasolla. Tämä auttaa myös lisäämään suhdepisteitä. Tämä voi kasvaa oikealla uskottavalla valinnalla, ja tämä opas sisältää yksityiskohtia Ryuji Confidant Choicesista Persona 5 Royalissa, mikä auttaa sinua valitsemaan oikeat vaihtoehdot ja helpottamaan sijoituksen etenemistä.

Ryujin valitut uskotut Persona 5 Royalissa

Tässä on luettelo tärkeistä keskusteluvalinnoista Ryujin kanssa pisteineen:

Sijoitus 1

 • Tämä tapahtuma Ryujin kanssa alkaa 4/12 osana tarinaa.
 • Kaikilla neljällä vaihtoehdolla ei ole merkitystä sijoituksen etenemisen kannalta.

Sijoitus 2

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 Plus, ehkä sitten voin auttaa sinua hieman enemmän. "Luotan sinuun." +3 "Näytät aika innostuneelta." +3 "...Apua mihin?" +2 …… "Haluatko palata?" +2 "Oletko pahoillasi?" +2 N/A Puhelinsoitto: Minun olisi pitänyt jatkaa juoksemista. "Olet jo tarpeeksi nopea." +2 "Ovatko jalkasi kunnossa?" +2 "Koskaan ei ole liian myöhäistä, mies." +2 etua: Avaa lukitus Stick Pass.

Sijoitus 3

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 ….. "Älkäämme tappeleko." +2 "Haluatko treenata kanssamme?" +0 "Hauska tavata." +0 Tällä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa... "Rauhoitu, Ryuji." +3 "Keskekää vain." +2 "Minä suljen heidät." +0 Puhelu: suutun niin helposti. Minun on todella työstettävä sitä. "En voi oikein syyttää sinua." +2 "Väkivalta ei ole vastaus." +0 "Kyllä, se olisi parempi." +0 Edut: Avaa lukitus Täydentävä toimenpide Kapasiteetti

Sijoitus 4

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 Mutta jostain syystä hän ei näytä tulevan toimeen muiden kanssa. "Nakaoka?" +0 "Oletko huolissasi hänestä?" +3 "Jätä hänet rauhaan." +0 En halua heidän päätyvän kuten minä. "Mutta sinulla menee loistavasti." +3 "Ei se niin paha ole." +2 "Tiedän miltä sinusta tuntuu." +3 etua: Avaa lukitus Ogikubo ramen sijainti ja myös lukituksen avaaminen Punk-puheita kapasiteettia.

Sijoitus 5

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 Ai niin! Tuotko tavarasi? "Pyyhe?" +2 "Proteiinijauhe?" +3 N/A … Hyvä heille. "Näytät ristiriitaiselta." +2 "Haluatko liittyä uudelleen?" +2 "Oletko lopettanut ne, eikö niin?" +0 Mutta olen edelleen huolissani heidän neuvonantajastaan ​​Yamauchista. Se on periaatteessa kuin mini Kamoshida. "Onko se siis lyhyt?" +2 "Hän on siis kusipää?" +3 N/A Puhelinsoitto: En ole kovin huolissani! "Älä huoli. Sain sinut." +2 "En hyväksynyt mitään." "Okei, mutta sinä ostat ramenia." +0 Ei erityisetuja.

luokka 6

Vastaukset Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 style="font-weight: 400;">Ymmärrätkö mitä yritän sanoa, eikö?> "Jäädään tähän." +2 "Entä Protein Lovers?" +2 "Voimme harjoitella luonani." +3 Se on kuorma härkää! "Kaverit, teidän pitäisi luottaa Nakaokaan." +3 "Ei ole aikaa kiistellä." +3 N/A Ymmärrätkö mitä yritän sanoa? "Ehdottomasti." +3 "Enemmän tai vähemmän." +3 N/A Puhelinsoitto: Pitää suunsa kiinni, vaikka joku lyö häntä vai ei. "Näyttää siltä, ​​että olitte läheisiä." +0 "Aivan kuin sinä." +0 "Joten hänen olisi pitänyt lyödä takaisin?" +2 etua: Avaa lukitus Harisen toipuminen kapasiteettia.

Sijoitus 7

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Jos emme tee jotain nopeasti, Yamauchi pääsee eroon myös Takeishista... Voi hitto! "Pitäisikö meidän muuttaa hänen sydämensä?" "Puhutaan Takeishin kanssa." +3 Tiedän, ettei se ole mukavinta sanottavaa, mutta siltä minusta tuntuu. "Minusta se on kaunista, Ryuji." +3 "Odota, mitä?" +2 etua: Avaa lukitus Välitön tappaminen kapasiteettia.

Sijoitus 8

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 Näitkö, eikö? Se oli vakavaa väkivaltaa! "Asiat ovat kääntyneet parhain päin." +3 "Olet sen ansainnut." +3 N/A Kiitos. "Tein vain katsomisen." +3 "Maksatko minulle takaisin?" +2 N/A Se on vähän kuin sprintin... ja sinä juoksit viereeni. "Mutta minä vain seisoin täällä..." +2 "Et kuitenkaan ollut söpö." +3 N/A Puhelinsoitto: Nähdään heidän puhuvan sydämestä sydämeen... Heillä on hyvä tiimi "Pitäisikö meidän muuttaa hänen sydämensä?" +0 "Niin. Tapaus suljettu?" +2 Ei käytössä Hyöty: Avaa lukitus Kestää kapasiteettia.

Sijoitus 9

Vastauksia Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 He näyttävät vihdoin olevan matkalla. "Oletko nyt tyytyväinen?" +3 "Etkö juokse?" +2 N/A He pyysivät minua tulemaan takaisin joukkueeseen. "Mitä sanoit?" +2 "Onko sinulla aikaa siihen?" +2 "Älä tee sitä." +3 Minne päätätkin olla, sinne kuulutkin. "Olet oikeassa." +3 "En ole koskaan ymmärtänyt sitä." +3 N/A Olen iloinen, että löysin sen. "Olen samaa mieltä." +2 "Ole tarkempi." +0 "Ja missä tämä paikka on?" +0 Puhelu: Näyttää siltä, ​​​​että he ovat pitäneet sitä silmällä. "Onnittelut." +2 "Olen pitänyt sen hallinnassa, miten?" +0 "Varo heitä paremmin." +2 etua: Avaa lukitus Suojella Kapasiteetti.

Sijoitus 10

Tämä on pelin korkein sijoitus. Ensimmäisessä keskustelussa minkä tahansa vaihtoehdon valitseminen antaa sinulle 3 pistettä ja viimeisessä keskustelussa et saa pisteitä vaihtoehdoista. Edut: Avaa toinen herääminen. Se kehittyy Makoto henkilö sisään Seiten Teisi. Se on Maoton Personan lopullinen muoto. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Ryuji Confidantin valinnoista. Tutustu myös oppaaseemme SP:n palauttamisesta Persona 5 Royalissa.

Table
 1. Ryujin valitut uskotut Persona 5 Royalissa
  1. Sijoitus 1
  2. Sijoitus 2
  3. Sijoitus 3
  4. Sijoitus 4
  5. Sijoitus 5
  6. luokka 6
  7. Sijoitus 7
  8. Sijoitus 8
  9. Sijoitus 9
  10. Sijoitus 10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up