Moottorisahan hankkiminen ja käyttö (sijainti)

Sons of The Metsän saari on täynnä salaisuuksia. Törmäyslaskun sattuessa sinun on hyödynnettävä kaikki mahdolliset edut auttaaksesi selviytymään erämaassa. Vaikka askartelu ja ryöstely ovat välttämättömiä hyvinvointisi kannalta, ase on ainoa ystäväsi (ja Kelivn, jos hän on vielä elossa), kun kuoret ilmestyvät. Pelin hauskin ase on moottorisaha, ja tässä on lyhyt opas sen sijainnista ja auttaa sinua saamaan sen Sons of The Forestissa.

Moottorisahan sijainti Sons of The Forestissa.

Moottorisaha löytyy samasta luolasta kuin 3D-tulostin. Jos haluat tietää, missä se on, tutustu meidän 3D-tulostimen opas. Mutta moottorisahahuone lukitaan pelin alussa. Kun edistyt saaren tarinan ja sen mysteerien läpi, hankit sen kolme magneettiavainta. Nämä laatat avaavat käytävät ja käytävät, jotka paljastavat saaren todellisen luonteen. Tutustu oppaaseemme osoitteessa Kaikki avainkorttipaikat jos et ole vielä löytänyt niitä, tarvitset Huolto- ja VIP-kortit etenemään kohti asetta. Kun sinulla on molemmat avainkortit, siirry 3D-tulostinluolaan. Mene alas käytävä vasemmalle tulostinhuoneesta. Kävele lukitun oven luo ja käytä Huoltoavain avataksesi sen. Mene rakenteen läpi ja Mene yläkertaan. Siellä pitäisi olla lukittu ovi Oikein huoneesta, käytä VIP-kortti avataksesi sen. Kävele käytävää pitkin kohti elokuvateatterisali. Moottorisaha on lähellä kuollutta turistia, joka on asetettu keltaisten tuolien väliin. Muista, että koko laitos on täynnä mutantit joten suosittelemme, että astut sisään parhailla aseillasi.
Moottorisahaa voidaan käyttää kaikentyyppisissä vihollisissa, mutta se on käytetään pääasiassa puiden nopeampaan kaatoon. Toimii paristot jotka ovat niukat askarteluesineitä, joten sinun kannattaa käyttää sitä säästeliäästi. Siinä on kaikki, mitä tarvitset Sons of The Forestin moottorisahan löytämiseen ja käyttämiseen. Katsella Kuinka saada kitara ja muita vastaavia Sons of the Forst -oppaita täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up