Näkevätkö Twitch-striimaajat, ketkä katsovat? (Vastaa)

Twitch on hämmästyttävä alusta katsojille ja striimaajille vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Joskus striimaajille voi olla hämmentävää tuntea tiettyjä katsojia. Jos olet äskettäin aloittanut suoratoiston Twitchissä, katsojien hallinta voi myös olla hieman hankalaa. Katsojamäärän tai katsojamäärän lisääminen voi lisätä tätä hämmennystä, koska niiden seuraaminen on vaikeampaa. Mutta voivatko Twitch-striimaajat nähdä, ketkä katsovat heidän suoratoistoaan? Tutustu oppaaseemme saadaksesi selville.

Table
  1. Näkevätkö Twitch-striimaajat, ketkä katsovat?
    1. Käyttäjät chatissa
    2. Katsojamäärä
    3. Twitch Mobilen käyttö

Näkevätkö Twitch-striimaajat, ketkä katsovat?

Vastaus tähän kysymykseen on kyllä, mutta teknisesti myös ei. Tämä johtuu siitä, että Twitch-striimaajat näkevät katsojansa vain, jos heillä on yhdistetty heidän kanssaan Twitch-tili. Mutta päinvastoin, on olemassa ei ole mitään keinoa nähdäksesi tai seurataksesi suoraa katsojaa ilman a Twitch-tili.

On kuitenkin monia tapoja hallita sisäänkirjautuneita katsojia Twitch-tililtäsi. Tässä on kaikki tavat, joilla Twitch-striimaajat voivat nähdä, ketkä katsovat heidän streamejaan:

Käyttäjät chatissa

Tämän ominaisuuden avulla voit seurata, ketkä katsovat Twitch-streamiasi. Sitä varten sinun tarvitsee vain mennä "Käyttäjät chatissa" Chat-osiossa. Muista kuitenkin, että katsojat voivat nähdä myös muita katsojia käyttämällä tätä ominaisuutta. Lisäksi voit myös päivittää luettelosi seurataksesi enemmän suoratoiston katsojia.
Lue myös | 50 parasta Twitch-streameria

Katsojamäärä

Vaikka tämä vaihtoehto ei näytä sinulle, tietyille katsojille, se näyttää lopullinen määrä kaikista suoran lähetyksen katsojat. Voit löytää Katsojamäärä ominaisuus itse Twitch-streamin alla. Jos sinulla on valtava määrä katsojia, tämä vaihtoehto voi helposti seurata määrääsi.

Twitch Mobilen käyttö

Voit myös nähdä katsojasi käyttämällä Twitchiä mobiililaitteella. Heti kun aloitat Twitch-streamin käytön, näet katsojien kokonaismäärän streamin alla. Sen lisäksi voit myös tarkistaa tietyt katsojat käyttämällä "Käyttäjät chatissa" -vaihtoehto. Tätä varten sinun on painettava Katsojamäärä vaihtoehto. Yllä olevien tapojen tapaan live-katsojat Twitch-streamissasi voit myös käyttää molempia ominaisuuksia.

Tässä on kyse siitä, näkevätkö Twitch-striimaajat, ketkä katsovat. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa Twitch-maksulista on vuotanut, kuinka Twitch Drops otetaan käyttöönJa Lisäksi Twitch-oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up