Octopath Traveller 2 Conjurerin salainen työopas

Kaikki 8 merkkiä alkavat ennalta määritetyllä luokalla tai työllä Octopath Traveler 2:ssa. Näiden ennalta määritettyjen töiden lisäksi on 4 muuta salaista työtä avattavana. THE Keksijä, asemestari, arkanisti ja kutsuja ovatko ne salaisia ​​töitä. Conjurerin salainen työ/luokka on vaikein saada. Jos olet ollut täällä etsimässä tapaa saada tämä työpaikka, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Tässä on mitä voit tehdä hanki Conjurerin salainen työpaikka Octopath Traveller 2:ssa.

Table
  1. Kuinka saada Conjurerin salainen työpaikka/luokka Octopath Traveller 2:ssa
    1. Taikajan taidot

Kuinka saada Conjurerin salainen työpaikka/luokka Octopath Traveller 2:ssa

Vaikka useimmat työt avautuvat vuorovaikutuksessa NPC:iden kanssa, tilanne on täällä aivan erilainen. Saadaksesi Conjurerin työn, sinun on tehtävä tämä lopeta Hikarin päätarina (luku 1 - luku 5).

Kun se on tehty, siirry päälle Viisi tasoinen torni joka sijaitsee Ku kaupunki. Kun pääset tänne, joudut haastamaan 5 erilaista pomoa. Onneksi se ei olisi niin uuvuttavaa, koska voit pitää taukoja taistelujen välillä. Kun voitat kaikki 5 pomoa, kohtaat ketään muuta kuin itse Kutsujan. Lisäksi Conjurerin pomotaistelua on todella vaikea voittaa, sillä hänellä on yhteensä 200 000 HP ja kykyjä, jotka voivat tuhota kenet tahansa. Kuitenkin, kun voitat, saat Todiste taikurin lisenssistä Octopath Traveller 2:ssa. Conjurer on paras tukiluokka, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa ja elvyttää puolueen jäseniä.

Taikajan taidot

Tässä ovat kaikki taidot, jotka saat saatuasi salaisen Conjurer-työn Octopath Traveller 2:ssa:

  • Auringon riitti – Elvyttää liittolaisia ​​ja palauta heidän HP:nsa täysin. Se myös lisää heidän elementaalista ja fyysistä puolustustaan ​​seuraavien 2 kierroksen aikana. Et kuitenkaan voi pelata seuraavia 6/5/4/3 kierroksia.
  • Immuniteettitanssi – Jokainen 1 liittolainen saa immuniteetin heikentäviä vaikutuksia vastaan ​​2/4/6/8 kierroksilla.
  • Kutsuu liekit – Kaikkien liittolaisten aseet saavat tulipohjaisen hyökkäyksen kahdelle kierrokselle.
  • Kutsu jäätä – Kaikkien liittolaisten aseet saavat jääpohjaisen hyökkäyksen 2 kierrosta.
  • Kutsuu Lightning Bolt – Kaikkien liittolaisten aseet saavat salamapohjaisen hyökkäyksen 2 kierrosta.
  • Kutsuu puuskissa – Kaikkien liittolaisten aseet saavat tuulipohjaisen hyökkäyksen 2/3/4/5 kierrokselle.
  • Rukous sateen puolesta – Kaikille liittolaisille myönnetään SP sen jälkeen, kun he ovat tehneet toiminnan vuorollaan 2/3/4/5.

Tämä kattaa kaiken Conjurerin salaisen työn Octopath Traveller 2:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua toiseen oppaaseemme kuinka saada sivutöitä Octopath Traveller 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up