Odota, kunnes kaikki taistelijat ovat kokoontuneet Elden Ringiin

Colosseumin päivitys on tehnyt joitain merkittäviä muutoksia, mikä tekee pelistä nautittavamman. Samalla kun puhuimme siitä, kuinka täydellisesti Elden Ring tarjoaa PvE-kokemuksen, kehittäjät ovat julkaisseet a PvP-tila kanssa Colosseum. Jossa pelaajat voivat kilpailla 1 vs 1, 2 vs 2 ja 3 vs 3 skenaarioita hauskuuden lunastamiseksi. Tässä pelissä on myös tavallinen matchmaking-sääntö PvP-tilassa. Tämä tarkoittaa, että peli ei käynnisty ennen kuin sinulla on kaikki vaaditut pelaajat aulassa. Useimmille Elden Ring -pelaajille peli on jumissa "Odota, kunnes kaikki hävittäjät on koottu" Viesti. Tämä on aiheuttanut paljon harmia, ja siksi olemme täällä mahdollisen ratkaisun kanssa tämän ongelman korjaamiseksi. Lue tämä opas loppuun asti tietääksesi korjaukset.

"Odota, kunnes kaikki hävittäjät on koottu" Elden Ringissä [Fix]

Kuvan lähde - u/x2spooky4me (Reddit-käyttäjä) Näin voit tehdä työsi.

Katso Internet-yhteyden muodostaminen

Se voi kuulostaa typerältä, mutta Internet voi hidastua, kun vähiten odotamme sitä. Siksi on suositeltavaa sulkea peli ja käynnistä reititin uudelleen yhdessä laitteen kanssa. Tämä antaa järjestelmän kaivattua uudelleenkäynnistystä ennen toiseen istuntoon siirtymistä.

Sammuta palomuuri ja virustorjunta

Usein järjestelmän turvajärjestelmät aiheuttavat ongelmia pelissä. Tämä saattaa olla yksi syy siihen, miksi Elden Ring juuttuu "Odota, kunnes kaikki hävittäjät ovat koottu" -viestiin. Lisäksi tällainen esto estää peliä pääsemästä kokonaan palvelimelle. Siksi on suositeltavaa poistaa virustentorjunta ja palomuuri väliaikaisesti käytöstä ja tarkistaa, ratkaiseeko se ongelmat.

Hyväksy tietojen käyttösopimus korjataksesi "Odota, kunnes kaikki hävittäjät yhdistyvät" -ongelma Elden Ringissä

Reddit-käyttäjän mukaan ToadSqueeze, tämä ongelma ratkesi yksinkertaisesti hyväksymällä tiedosto Tietojen käyttösopimus. Sinun tarvitsee vain syöttää sisään Järjestelmä vaihtoehto ja vaihda siihen Netto muodossa. Sieltä voit hyväksyä tietojen käyttösopimuksen. Siinä kaikki "Odota, kunnes kaikki taistelijat ovat koolla" ja tapoja korjata se Elden Ringissä. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Elden Ring -oppaat Relow Gameissa.

Table
  1. "Odota, kunnes kaikki hävittäjät on koottu" Elden Ringissä [Fix]
    1. Katso Internet-yhteyden muodostaminen
    2. Sammuta palomuuri ja virustorjunta
    3. Hyväksy tietojen käyttösopimus korjataksesi "Odota, kunnes kaikki hävittäjät yhdistyvät" -ongelma Elden Ringissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up