Ohjatut pommit War Thunderissa - Kuinka käyttää

War Thunder on ilmainen sotilasajoneuvojen taistelupeli, joka on saatavilla eri alustoilla. Siellä on yli 2 000 historiallisesti tarkkaa toisen maailmansodan ja Korean sodan lentokonetta, helikopteria, tankkia, taistelulaivaa ja muuta taisteluajoneuvoa. Pommit ovat yksi moninpelien eniten käytetyistä aseista. Mutta mikään ei ole yhtä tappava kuin ohjatut pommit. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää ohjatuista pommeista War Thunderissa.

Kuinka käyttää TV-ohjattuja pommeja War Thunderissa

Ohjatut pommit ovat osa ilma-aseita, joiden avulla voit osua maakohteisiin korkealta. Näin sinun tulee käyttää ohjattuja pommeja War Thunderissa:

  • Avaa tv-opas järjestelmä
  • Lukko the viholliset tavoitteessasi
  • Varmista, että lentokoneen korkeus on yläpuolella 12 000 metriä ja valikoima on enemmän kuin 7 km.
  • Iskussa sinun on myös vapautettava pommi hieman alueesi yläpuolelle, koska se vierii lopulta kohti kohdettasi.

Toinen hyödyllinen vinkki, joka sinun tulee pitää mielessä, on paeta alueelta heti, kun pudotat pommin. Tämä johtuu siitä, aa järjestelmä pelissä se on aivan ylikuormitettu. Sinun on pysyttävä poissa näkyvistä, minkä vuoksi suosittelimme pitämään vähintään 7 km:n etäisyyttä. Tästä syystä sinulla on oltava nopea lentokone, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tarpeeksi korkeutta. Koska itse ohjatussa pommissa ei ole lisävirtaa, on tärkeää pudottaa se oikealle korkeudelle ja lentoradalle. Kuitenkin, kun olet tottunut tämän aseen toimintaan, mikään ei estä sinua. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ohjattujen pommien käytöstä War Thunderissa. Saat lisää vinkkejä ja temppuja seuraamalla oppaitamme Soittimen muokkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up