Onko Elden Ringin deluxe-versio sen arvoinen ja kannattaako se ostaa?

Elden Ring voitti Vuoden pelin 2022, ja monet ihmiset harkitsevat, onko Deluxe Edition sen arvoinen. Tämä huolenaihe on luonnollinen, koska ostaessasi peliä haluat saada mitä vastinetta rahoillesi. Mutta tarjoaako Elden Ring tarpeeksi vai riittääkö pelin standardiversio sinulle? Katso tämän oppaan vastaus siitä, mitä Elden Ring Deluxe Edition tarjoaa, onko se hintansa arvoinen ja kannattaako se ostaa.

Table
  1. Onko Elden Ring Deluxe Edition sen arvoinen ja kannattaako se ostaa?
    1. Hinnoittelu Elden Ring Standard vs Deluxe Edition

Onko Elden Ring Deluxe Edition sen arvoinen ja kannattaako se ostaa?

Ei, Elden Ringin Deluxe Edition ei ole sen arvoinen useimmille pelaajille. Älä ymmärrä minua väärin, se ei ole niin paha, mutta se, mitä se tarjoaa, ei houkuttele kaikkia. Tässä on mitä saat pelin Deluxe Editionilla:

  • Elden sormus
  • Digitaalinen taidekirja
  • alkuperäinen ääniraita

Ja siinä kaikki. Joten vaikka monet pelit antavat pelaajille tiettyjä panssareita tai aseita. Näin ei ole Elden Ringin tapauksessa, mikä on jossain määrin hyvä. Deluxe Editionin erikoisaseet tai panssarit olisivat antaneet näille pelaajille etulyöntiaseman PvP:ssä Standard Editionin valittaviin pelaajiin nähden. Mutta onneksi näin ei ole. PvP:stä puheen ollen, peli on jopa julkaissut Colosseum DLC:n ilmaiseksi. Ei siis ole väliä, valitsetko Standard- vai Deluxe Editionin, saat sen pelisi mukana.

Hinnoittelu Elden Ring Standard vs Deluxe Edition

Pelin Standard Edition maksaa 59,99 dollaria, mutta Deluxe Edition 79,99 dollaria. Tämä on hinta sekä Xboxille että PlayStationille. Se on sama myös PC-pelaajien Steamissä. Lopuksi, jos olet kiinnostunut pelin digitaalisesta taidekirjasta ja alkuperäisestä soundtrackista, sinun tulee ostaa pelin Deluxe Edition. Mutta jos sinusta tuntuu, että se ei ole sinua varten, sinun pitäisi valita pelin Standard Edition. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, onko Elden Ring Deluxe Edition sen arvoinen ja kannattaako se ostaa. Jos sinulla on peli ja yrität Colosseum DLC:tä, tutustu meidän parhaat kolossaaliset miekat ja parhaat kolossaaliset aseet tämän takia. Ja jos haluat lisätietoja muista tästä pelistä, katso meidän Elden sormus osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up