Onko Goose Goose Duckissa ristipeli?

The Cross peli Ominaisuuden avulla ihmiset eri laitteilla voivat pelata yhdessä, ja pelaajat ihmettelevät, onko Goose Goose Duckilla se. Tämä With Us -tyyppinen peli räjähti, kun BTS' V suoratoi sen kanavallaan. Sittemmin sen pelaajamäärä on kolminkertaistunut, ja enemmän ihmisiä pelaa tätä ilmaista peliä. Kuten keskuudessamme, voit pelata tätä peliä useilla alustoilla. Tässä oppaassa kerromme sinulle, voitko pelata tätä peliä useilla alustoilla yhdessä.

Onko Goose Goose Duckissa ristipeli?

Tämä peli on moninpeli, joten voit liittyä satunnaisten pelaajien aulaan tai luoda/liittyä aulaan ystäviesi kanssa. Toistaiseksi voit pelata tätä peliä seuraavilla alustoilla:

  • PC (steam)
  • Mac käyttöjärjestelmä
  • iOS
  • Android

Jotta voisit antaa sinulle yksinkertaisen vastauksen, Goose Goose Duck tarjoaa ristiinpelin kaikkien alustojen välillä. Voit siis liittyä samaan aulaan, vaikka olisit tietokoneella ja ystäväsi matkapuhelimella. Aulaan liittyvien pelaajien määrä on kuitenkin rajoitettu. Peliin mahtuu jopa 16 henkilöä. Ja jos pelaajia on vähemmän, voit tutustua pelin tarjoamiin eri tiloihin.

Kuinka ottaa crossplay-vaihtoehto käyttöön

Goose Goose Duckin Crossplay-ominaisuus on aina käytössä ja sinun ei tarvitse kytkeä sitä päälle. Sitten aulasi on täynnä pelaajia eri alustoilta. Mutta jos haluat pelata ystäviesi kanssa, voit kutsua heidät aulaan kahdella tavalla. Ensimmäinen on napsauttamalla Ihmiset-kuvaketta näytön oikealla puolella. Tämä tuo esiin luettelosi ystävistäsi ja viimeaikaisista pelaajista. Napsauta sitten Kutsu-painiketta niiden ihmisten vieressä, jotka haluat kutsua. Toinen tapa on lähettää heille huonekoodi. Tämä koodi näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa. Jos isäntä on kuitenkin luonut yksityisen aulan, et voi käyttää sitä. Toivomme, että tämä opas vastaa kysymykseesi, onko Goose Goose Duckissa Crossplay-ominaisuus. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka muuttaa hanhen väriävierailla RelowGame.

Table
  1. Onko Goose Goose Duckissa ristipeli?
    1. Kuinka ottaa crossplay-vaihtoehto käyttöön

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up