Onko Hogwarts Legacyssa uusi Game Plus (NG+) -tila?

Hogwarts Legacy on yksi tämän kuun suosituimmista peleistä, ja se lupaa lumoavan ja maagisen matkan velhojen maailmaan. 72 tunnin etukäteiskäyttö on tulossa pian, joten monet pelaajat ihmettelevät erilaisia ​​ominaisuuksia. Yksi niistä sisältää New Game Plus- tai NG+ -tilan. Tämän tilan avulla voit jatkaa edistymistä jopa kaikkien tarinatehtävien suorittamisen jälkeen. Mutta onko tämä tila käytettävissä? Ja mahdollistaako se sinun jatkaa peruspelin edistymistä? Katso oppaamme Tylypahkan perinnöstä, jossa on uusi Game Plus -tila selvittääksesi.

Hogwarts Legacyssa on New Game Plus (NG+) -tila

Valitettavasti on ei ole olemassa sanoja Avalanche Studiosin New Game Plus -tilassa toistaiseksi. Varhaisten arvostelujen ja vastaanoton perusteella pelissä ei tällä hetkellä ole NG+ -tilaa. Kehittäjät voivat kuitenkin lisätä New Game Plus -tilan seuraavat päivitykset. Kuten God of War Ragnarok tai Callisto Protol, Hogwarts Legacy saattaa saada tämän tilan joskus pelin julkaisun jälkeen. Mutta siihen asti meidän on odotettava, että Avalanche Studios julkistaa tämän tilan. Jos näin on, päivitämme tämän oppaan.

Miksi Tylypahkan perinnön pitäisi saada NG+?

On monia syitä, miksi Hogwarts Legacylla on New Game Plus -tila sen jälkeen pelin valmistuminen. Koska on olemassa useita samanlaisia ​​loitsuja tai kirouksia Avada Kedavra joka voidaan avata suorittamalla suhdetehtäviä, NG+ voisi olla loistava lisä. Voit tutustua taianomaiseen maailmaan Tylypahkan koulun maagisten käytävien ympärillä. Kanssa Lajitteluhattu ja Yhteinen huone järjestelmässä, NG+ -tila sopii peliin täydellisesti. Tämä voi tarjota uuden lähestymistavan tähän mukaansatempaavaan peliin ja antaa pelaajille mahdollisuuden löytää piilotettuja esineitä. Toisesta lähestymistavasta katsottuna NG+ -tila voisi myös tarjota kerrontaa talostasi riippuen. Ja tämä voisi olla syvempi näkemys perinteestä jokainen Tylypahkan perintötalo. Tarvitset kuitenkin todennäköisemmin useita läpikäyntejä tutkiaksesi piilotettuja kohteita tai alueita.
Lopulta meidän on odotettava, että Avalanche Studios paljastaa tämän tilan. Jos kehittäjät päättävät lisätä NG+ -tilan tulevaisuudessa, päivitämme tämän oppaan. Koska Early Access julkaistaan ​​pian, tutustu oppaaseemme kuinka esiladata Tylypahkan perintö. Siinä kaikki Hogwarts Legacyssa on uusi Game Plus -tila. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka vaikeusastetta muutetaan, miten laitteita päivitetään, kuinka muokata hahmoasiJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Hogwarts Legacyssa on New Game Plus (NG+) -tila
    1. Miksi Tylypahkan perinnön pitäisi saada NG+?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up