Onko Hogwarts Legacyssa valokuvatila?

Mietitkö, onko Hogwarts Legacyssa valokuvatila? No, voimme vastata tähän kysymykseen täällä. Kuvauksellisen Tylypahkan linnan ja tämän pelin tarjoamien henkeäsalpaavien maisemien ansiosta valokuvatila olisi kirsikka kakun päällä. Jos haluat saada täyden hyödyn Avalanche Softwaren visuaalisesta mestariteoksesta, seuraa tätä opasta loppuun asti.

Table
  1. Onko Hogwarts Legacyssa valokuvatila?
    1. Kuinka poistaa HUD saadaksesi parempia kuvakaappauksia Tylypahkan perinnössä

Onko Hogwarts Legacyssa valokuvatila?

No, suoraan sanottuna, Tylypahkan perinnöllä ei valitettavasti ole valokuvatilaa. Tätä kirjoittaessa kehittäjät eivät ole vielä lisänneet valokuvatilaa. Monet odottavat kuitenkin, että tämä ominaisuus lisätään tulevassa päivityksessä. GOW Ragnarök -kehittäjät lisäsivät myös Valokuvatila vaihtoehto muutaman kuukauden kuluttua pelin julkaisusta. Mutta kaikki ei ole menetetty ilman valokuvatilaa tässä Harry Potter -kirjoihin perustuvassa pelissä. Voit silti tyytyä sisäänrakennettuun kuvakaappausominaisuuteen vastaavilla alustoillasi. Mutta Tylypahkan perinnössä on tapa ottaa siistejä kuvakaappauksia. Näin:

Kuinka poistaa HUD saadaksesi parempia kuvakaappauksia Tylypahkan perinnössä

Minkä tahansa pelin HUD (heads-up-näyttö) on tilapäisesti poistettu käytöstä valokuvatilassa. Jos tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ole Tylypahkan perinnössä, sinun on poistettava HUD manuaalisesti käytöstä. Tässä on ohjeet sen tekemiseen:

  • Ensin keskeytä peli ja siirry kohtaan "Asetukset".
  • Vieritä nyt alaspäin, kunnes näet tiedoston "Käyttöliittymävaihtoehdot".
  • Lopuksi, deaktivoida Kaikki on hyvin hud vaihtoehto että näet.

Palaa nyt peliin ja ota kuvakaappaus käyttämällä. Saat varmasti tarkan ja selkeän kuvakaappauksen Tylypahkan majesteettisesta avoimesta maailmasta. Siinä kaikki, mikä vastasi Tylypahkan perinnössä valokuvatilasta. Jos tämä opas oli mielestäsi hyödyllinen, mene eteenpäin ja tutustu omaan oppaaseemme Tylypahkan perintö Wiki pomo-oppaita, vinkkejä ja temppuja sekä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up