Onko Lost Arkille olemassa DPS-mittari? (Vastaus)

Kolmannen osapuolen työkalut, kuten DPS-mittarit, antavat pelaajalle mahdollisuuden parantaa pelaamistaan ​​laajasti. Lost Arkin kaltaisia ​​toimintaMMORPG-pelejä pelaavat pelaajat käyttävät usein tällaisia ​​työkaluja parantaakseen suorituskykynsä laatua. KUTEN, Lost Arkille on DPS-mittari? Jos kyllä, miten se toimii? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Table
  1. Kuinka DPS-mittari toimii Lost Arkissa?
    1. Kuinka saada DPS-mittari Lost Arkille?
    2. Onko kiellon vaaraa?

Kuinka DPS-mittari toimii Lost Arkissa?

Kuvan lähde: GitHuB DPS-mittari on epävirallinen kolmannen osapuolen sovellus, joka analysoi pelisi puolestasi. Sisältää pelityylisi, liikkeesi jne. jotta voit muodostaa strategian sen mukaisesti. DPS-mittari lukee Datapaketit jotka peli vastaanottaa palvelimilta. Se ei myöskään käytä mitään pelielementtejä tai resursseja analysointiin, se vain lukee datapaketit.

Kuinka saada DPS-mittari Lost Arkille?

Huomautus: DPS Meter ei ole kehittäjän tunnistama sovellus. Siksi siihen liittyy useita riskejä, ja on suositeltavaa, että käytät tätä työkalua mielesi mukaan. Voit ladata DPS-mittarin osoitteesta GitHub-verkkosivusto. Sieltä voit käyttää latauslinkkiä ja asentaa se noudattamalla kuvauksessa olevia ohjeita.

Onko kiellon vaaraa?

Valitettavasti, on suuri mahdollisuus, että tilisi estetään, jos käytät DPS-mittaria Lost Arkissa. Peli lukee datapaketteja, jotka sisältävät tärkeitä tietoja, mikä on tietysti kehittäjien huolenaihe. Epäillyissä tapauksissa tiliäsi voidaan estää väliaikaisesti tai jopa pysyvästi. DPS Meteriä käyttää tuhansia pelaajia, mutta onko se todella sen arvoista? Tarkoitan, että taitojen kehittäminen on hienoa, mutta kannattaako se saada banni? Suosittelen hiomaan ja päivittämään pelin luonnollisesti. Siitä Lost Arkin DPS-mittarissa on kyse. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Kadonneet arkin oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up