Onko Star Wars Jedi Survivor jatkoa Fallen Orderille? (Vastaa)

Tulevan Jedi Survivorin yllätysuutisten myötä koko Star Wars -yhteisö on innoissaan tulevasta. Vaikka kesti melkein kolme vuotta kehittäjille kypsennä kokonaan Tämä, Voima on liian vahva tämän kanssa. Mielenkiintoisempaa on se, että molemmat pelit ovat pääuniversumin kanoneja. Mutta kun pelaajat näkevät parrakkaan ja väsyneen näköisen Cal Kestisin, he ovat melko hämmentyneitä pelin aikajanasta. Älä huoli, täältä voit selvittää, onko Star Wars Jedi Survivor jatkoa Fallen Orderille vai ei.

Table
  1. Star Wars Jedi Survivor on jatkoa Fallen Orderille
    1. Se on Jedi Survivor Open-World

Star Wars Jedi Survivor on jatkoa Fallen Orderille

Vastaus tähän kysymykseen on Joo. Tuleva Jedi Survivor on a suoraa jatkoa Star Wars Jedi: Fallen Orderiin. Star Wars Jedi Survivor sijoitetaan viisi vuotta tapahtumien jälkeen Fallen Order. Seuraa Cal Kestistä ja hänen saagaansa elvyttääkseen legendaarisen jediritarikunnan. Respawn Entertainment on vahvistanut, että sen aikajana on asetettu tälle vuodelle 9 BBY. Yllättäen tämä on täsmälleen vuosi Obi-Wan Kenobi TV-sarja on asetettu. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä Cameron Monaghan Cal Kestisnä rajoitetussa Disney+ -ohjelmassa tai elokuvassa jonain päivänä.

Peli paljastettiin äskettäin klo Pelipalkinnot 2022 julkaisupäivän ja trailerin kanssa. The Star Wars: Jedi Survivor julkaistaan ​​ensi vuonna Maaliskuun 17. päivä. Et ole enää Padawan ja tule jediritariksi, on hauska nähdä Cal Imperiumia vastaan.
Voit katsoa kokonaisuuden Paljasta traileri alla: Faneille, jotka eivät ole pelanneet Fallen Orderia, se on valmis Viisi vuotta traagisten tapahtumien jälkeen Tilaus 66 (tai Anakin, jolla on rajallinen persoonallisuushäiriö). Koska se on canon al Tähtien sota -aikajanatapahtumista on kulunut myös viisi vuotta Star Wars: Sithin kosto. Siten tämä tekee Jedi Survivorista 10 vuotta Order 66:n tapahtumien jälkeen.
Mutta samanlainen kuin Jedi Fallen Order, tuleeko se olemaan avoin maailma? Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Se on Jedi Survivor Open-World

Trailerien perusteella on melko selvää, että Jedi Survivor sisältää avoimen maailmanmaiseman uusia pelielementtejä. Kuten edellisessä erässä, niitä on tulossa paljon Tähtien sota -aiheinen elokuvataistelu. Calin, hänen droidiystävänsä, kanssa BD-1 tulee myös takaisin seikkailuun. Saatamme kuitenkin nähdä myös jäljellä olevan miehistön mukana Merrin, kreikkalainenja Ceres.

Sen lisäksi, että Cal lyö Stroomsotilaita, näemme myös a potentiaalinen antagonisti peräisin bakta säiliö. Tästä syystä on jännittävää nähdä lisää tätä tuntematonta hahmoa. Saamme myös useita otoksia trailereista. Kuten Respawn vahvistaa, useita uusia ominaisuuksia pelimekaniikka ne on myös lisätty Jedi Survivoriin. Lisäksi peli sisältää myös lisäosia valomiekan taistelutyylit ja uusia voimatekniikoita. Kun löydät uusia villejä planeettoja ja galakseja, kohtaat myös tuttuja rajoja. Jedi Survivor on saatavilla Xbox Series X | St, Playstation 5ja pc alustoilla 17. maaliskuuta 2024. Olkoon voima kanssasi!
Siinä on kyse siitä, onko Star Wars Jedi Survivor jatko Fallen Orderille. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme Star Wars Jedi Fallen Order -oppaat ja enemmän Videopelioppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up