Onko Tylypahkan perinnössä Korpinkynsi-kumppania? (selitetty)

Tylypahkan perinnön julkaisun jälkeen useat pelaajat ovat tavanneet kotitovereita Tylypahkan linnassa. Sinun on lisättävä sidettäsi ja suoritettava tehtäviä, jotta nämä seuralaiset saavat vastineeksi erityisiä kykyjä. Monet ihmettelevät kuitenkin, onko Tylypahkan perinnössä Korpinkynnen kumppani. Vastaamme tähän kysymykseen täällä.

Kuka on Hogwarts Legacyn Korpinkynnen stipendiaatti?

Monet pelaajat ovat huomanneet, että Korpinkynnen talon Amit Thakkar esiintyy usein pelissä. Ensinnäkin ei ole virallista vahvistusta siitä, että Amit Thakkar on todellakin Korpinkynnen kumppani Tylypahkan perinnössä. Avalanche Software ei ole tehnyt mitään virallista sen jälkeen, kun se julkisti luettelon Slytherinin, Gryffindorin ja Hufflepuffin seuralaisista, lukuun ottamatta Korpinkynsiä. Toisin kuin kolme muuta kumppania, et saa mitään saavutuksia suoritettuasi hänen tehtävälinjansa pelissä. Tämä on ainoa syy, miksi tunnemme, että hän ei ole kumppani vaan vain NPC pelissä. Monet pelaajat kuitenkin toivovat, että Korpinkynnen kumppani ja täydellinen sarja tehtäviä voidaan lisätä DLC-päivityksen aikana. Tämä on kuitenkin vain spekulaatiota meidän puoleltamme, ja siihen on syytä suhtautua suolalla.
Lue myös: Kaikki Tylypahkan perinnön seuralaiset
Amit on kuitenkin erittäin tärkeä hahmo pelissä. Hän pyrkii taikuuden historioitsijaksi ja on myös erittäin kiinnostunut tähtien katselusta. Amitilla on myös uusimmat kaukoputket käytössään. Eikä siinä vielä kaikki, Amit oli myös suunnitellut ensimmäisen muistelmakirjansa. Hän on erittäin viisas ja osaava Tylypahkan linnan opiskelija. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jos Tylypahkan perinnössä on Korpinkynsi-kumppani. Toivomme, että tämä opas vastasi kysymyksiisi. Jos olet edelleen täällä, saatat haluta tietää lisää milloin Tylypahkan perintö tapahtuu tai manuaalisesti tallenna pelisi meidän Tylypahkan perintöosasto Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up