Onko WoW:ssa korjausta "Liity ryhmänä epäonnistui" -virheeseen?

Äskettäinen jonovirhe esti pelaajia liittymästä otteluihin Shado-Pan Showdown PvP -tappelutapahtumassa. Näytä "Liityminen ryhmään epäonnistui" niille, jotka haluavat jonottaa tähän World of Warcraft PvP -tapahtumaan. Jos olet yksi niistä pelaajista, joilla on tämä ongelma, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun asti saadaksesi lisätietoja tästä virheestä.

"Join Group Failed" -virhe World of Warcraftissa (WoW) - Onko korjausta?

Valitettavasti, et voi tehdä mitään tämän virheen korjaamiseksi Warcraftin maailmassa. Tämä ongelma on havaittu jo vuosia, mutta valitettavasti Blizzard ei ole tehnyt mitään korjatakseen sitä. Eri Reddit postaus näytä pelaajat, jotka valittavat tästä "Liity puolue epäonnistui" -virheestä. Reddit-viestin mukaan u/Extinction89tämä virhe ilmestyi myös yritettäessä asettaa Solo jonoon Shado-Pan Showdown PvP Brawlissa.

Huomaa, että tämä PvP Brawl -tapahtuma on suunniteltu tapahtuma, joka on pelattavissa tiettyinä viikkoina. Päivämäärät, jolloin tämä tapahtuma on mahdollista pelata, ovat seuraavat:

  • tammikuuta 10-17
  • huhtikuuta 4-11
  • 27. kesäkuuta – 4. heinäkuuta
  • 19-26 syyskuuta
  • joulukuuta 12-19

Tässä on, milloin palvelimet poistetaan ylläpidon vuoksi:

  • Yhdysvallat – Tiistai (klo 7.00–8.00 PST)
  • Euroopassa – Keskiviikko (klo 15.00-16.00)

On mahdollista, että ne, jotka ovat yrittäneet kirjautua sisään huoltoikkunan aikana, kohtaavat "Join Group Failed" -virheen World of Warcraftissa. Blizzard ei ole antanut virallista lausuntoa tästä virheestä. Voit kuitenkin mennä osoitteeseen Blizzard-foorumit sivu ja kirjoita heille. Joten tällä hetkellä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa korjauspäivitystä, joka korjaa World of Warcraftin "Join Party Failed" -virheen. Tämä johtuu siitä, että korjaukset, kuten lisäosien poistaminen käytöstä, pelin uudelleenkäynnistys, päivitysten tarkistaminen jne. he eivät korjaa tätä virhettä. Tämä kattaa kaiken "Join as Party Failed" -virheestä World of Warcraftissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme WoW-oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up