Opas kääpiölinnoituksen teuraseläimiin

Kaikista muista tämän pelin roduista kääpiöt ovat ne, jotka edistävät eniten yhteiskuntaa tässä pelissä. He tekevät kaikenlaisia ​​töitä ja näyttävät taikuuttaan kivillä ja jalokivillä. Yksi tämän pelin näkökohdista on syvästi inspiroitunut yhteiskunnan rakenteista. Joten sinun on varmistettava, että kääpiöt eivät koskaan kehitä negatiivisia ajatuksia sen jälkeen, kun he ovat tyytymättömiä työhönsä. Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on luoda lisää työmahdollisuuksia. Monista muista teoksista meillä ei ole enää mitään puhuttavaa teurastus. Tämä on tärkeää, koska se on tärkein tapa saada lihaa ja muita resursseja. Jos haluat teurastaa eläimiä ja saada niistä resurssit irti kääpiölinnoituksesta, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun ja ota selvää, miten se tehdään.

Eläinten teurastamisen vaiheet kääpiölinnakkeessa

Teurastus- ja teuraseläimillä on sama tuotanto Ruokaa ja lihaa. Kuitenkin tavat suorittaa ne ovat erilaisia ​​tässä pelissä. Eläimen teurastaminen on elävän olennon tappamista. Sen sijaan teurastetaan jo kuolleet eläimet. Muista, että sinä se voi teurastaa vain kotieläimiä kääpiölinnoituksella. Jos kuitenkin haluat teurastaa villieläimen, sinun on määritettävä tiedosto Kouluttaja ja valitse samalla teurastus. Kouluttaja ruokkii ja kesyttää villieläintä ja valmistelee sen teurastusta varten. Kun olet valmis, lihakauppias tulee ja vie karjan lihakauppaan. Joka tapauksessa, näin voit teurastaa eläimen manuaalisesti kääpiölinnoituksella.

  • Pelin aikana avaa tiedosto Työvalikko.
  • Napsauta myös oliot -välilehteä ja selaa ja valitse tiedosto Lemmikit/eläimet vaihtoehto.
  • Sieltä voit merkitä teurastettavan eläimen painamalla Veitsen kuvake kääpiölinnoituksella.

Muista myös, että a Hunter Dwarf tuo automaattisesti ruumiin lihakauppaan. Jotta tämä tapahtuisi, sinun on määritettävä kääpiö metsästäjäksi Työn tiedot vaihtoehto työvalikossa. Lisäksi, jos kääpiönmetsästäjä on lähempänä lihakauppaa, myös villieläinten ruumiit teurastetaan. Tässä on tavara, jonka saat teurastaessasi eläimen kääpiölinnoituksella. Elementti
Mitä varten se on
Liha Kulutetaan raakana tai kypsennettynä Valmistetut elimet Kulutetaan raakana tai kypsennettynä Rasva Keitetyt tallin valmistamiseksi Panssarin, koristeiden, omituisten tunnelmien tekemiseen Simpukat Haarniskan, koristeiden, outojen tunnelmien valmistukseen Nahkaa Käytetty nahan valmistukseen Villa Käytetty lanka Hiukset Käytetty lankakallojen valmistaminen Kallototeemien valmistaminen Muista myös, että kasatut ruhot ja jäännökset kasaantuvat, jos teurastajat eivät käsittele niitä nopeasti. Ruumiit lopulta mätänevät ja johtavat leviämiseen Miasma. Tämä vähentää Onnellisuuden taso kääpiöistä. Siksi on suositeltavaa sijoittaa lihakauppa suljettuun tilaan. Varmista myös, että sinulla on a Roskakori jotta voit hävittää teurastettujen eläinten ruumiin kääpiölinnoituksesta.
Lue myös | Kuinka rakentaa temppeli ja kuinka rukoilla kääpiölinnoituksella
Siinä on kyse eläinten teurastamisesta kääpiölinnoituksella. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Kääpiöiden oppaat Relow Gameissa.

Table
  1. Eläinten teurastamisen vaiheet kääpiölinnakkeessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up