Opas permadeaten ominaisuuksiin Fire Emblem Engagessa

Pahamaineinen Pysyvä kuolema ominaisuus palaa älykkään järjestelmän taktiseen roolipeliin, Fire Emblem Engageen. Mutta mitä se tarkoittaa ja miten se vaikuttaa pelaamiseen? Tässä pelissä matkustat läpi Elyos kerätä yksiköitä ja taistella vihollisia vastaan. Eri luokissa on monia hahmoja, joita voit käyttää taistelussa. Panokset ovat kuitenkin korkeat Permadeathin mukaan. Kerromme sinulle tässä oppaassa mitä tapahtuu sen jälkeen, kun yksikkö kuolee FE Engagessa.

Table
  1. Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun yksikkö kuolee FE Engagessa (Permadeath-ominaisuus selitetty)
    1. Kuinka sammuttaa permadeath

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun yksikkö kuolee FE Engagessa (Permadeath-ominaisuus selitetty)

Fire Emblem Engagella on kaksi pääainetta tila että voit pelata. Satunnainen tila uusille pelaajille tai satunnaisille pelaajille. Ja Klassinen tila veteraaneille tai hardcore-pelaajille. Jos yksikkö kuolee klassisessa tilassa Permadeath-ominaisuuden vuoksi, et voi enää käyttää sitä. Ne poistetaan pysyvästi varastostasi, toisin kuin edellisessä pelissä, jossa yksiköt vetäytyivät. Joten yksiköiden menettämisen pelko leijuu ylläsi, jokainen päätös taistelussa on tärkeä. Tämä herättää kysymyksen, voitko kirkastaa kaatuneet yksiköt. No, vaiheen myöhemmissä osissa saatat saada mahdollisuuden elvyttää hahmon tai kaksi. Lisäksi FE Engagessa on kelausmekanismi auttaa sinua palaamaan muutaman kierroksen taaksepäin ja kumoamaan yksikkösi kuoleman. Mutta sekin on rajallista ja epäluotettavaa. Ainoa turvallinen tapa kieltää Permadeath on käyttää Säästä huijaus menetelmä. Ne, jotka eivät tiedä, voit tallentaa manuaalisesti peli ennen taisteluun lähtöä. Joten kun menetät yksikön, uudelleenkäynnistää pelin tallennuspisteestä aseman palauttamiseksi. Sinun on kuitenkin poistettava käytöstä Automaattinen tallennustoiminto.

Kuinka sammuttaa permadeath

Jos tämä ominaisuus on mielestäsi liian pelottava, voit vain pelata peliä Satunnainen tila missä on Permadeath? automaattisesti pois päältä. Sitten kun saat itsevarmuutta pelaamiseen, voit siirtyä klassiseen tilaan. Mutta tällä hetkellä on epäselvää, voitko vaihtaa tilaa pelien välillä. Tämä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Fire Emblem Engagen Permadeath-ominaisuudesta. Kannattaa tutustua myös meidän Mekaanikon oppaan rikkominen oppiaksesi lisää taistelusta meidän FE Kiinnitä osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up