Opas Seluvis Risen sijaintiin ja miten sinne pääsee

Seluvisten nousu se on tärkeä paikka Elden Ringissä, joten monet pelaajat etsivät tapoja päästä sinne. Saavuttamalla sinne pääset käsiksi arvokkaisiin resursseihin. Ja resurssit ovat aina hyödyllisiä tässä pelissä, jotta voit päivittää hahmosi ja selviytyä pidempään. Mutta pelkkä tämän tornin sijainnin tietäminen ei riitä. Jos suuntaat sinne, sinut estää maaginen este, joka estää sinua menemästä pidemmälle. Tämä opas kertoo kuinka avataksesi lukituksen tämä torni ja sen sisältämät resurssit.

Seluvis Risen sijainti ja miten sinne pääsee Elden Ringissä

Tämä torni on tehtävälukittu ja avataksesi sen, sinun on aloitettava Ranni noita -tehtävälinja. Voit tehdä tämän menemällä Rannin torniin ja puhumalla hänelle. Kun teet niin, hän pyytää sinua puhumaan kolmelle kätyrilleen: sotaneuvoja Ijille, puolisusisoturi Blaidille ja Preceptor Seluvis. Keskusteltuaan Preceptorin kanssa hän pyytää sinua käymään hänen tornissaan. Sitten voit mennä tähän paikkaan. Elden Ringissä Seluvis Rise -torni sijaitsee Seutukunta Liurnia dei Laghin kolme sisarta. Päästäksesi sinne, aloita liikkuminen lounaaseen alkaen Rannin torni ja löydät sen kalliolta, jolta on näkymät Carian kartano. Kun saavut sinne, keskustele Seluvisin kanssa pohjakerroksessa ja hän lähettää sinut etsimään Nepheliä ja antamaan hänelle Seluvis-juoma. Voit löytää hänet ja antaa hänelle juoman tai tarkistaa tämän opas tietääksesi, mitä voit tehdä juomalla. Ensimmäisen tehtävän suorittamisen jälkeen Seluvisista tulee kauppias ja hänellä on seuraavat tavarat nousemaan:

  • kaariaphalanx
  • Carian kosto
  • Glintstone jää
  • Pakkasta sumua

Kun Rannin tehtävälinja on suoritettu, löydät hänet kuolleena tornista ja voit kerätä Seluvis Bell Bearing Ja Palkkiosarja hänen ruumiistaan. Ja jos menet ylös portaita hänen takanaan, löydät sen Muistin kivi tornin huipulla. Tämä kaikki on meiltä Seluvis Risen sijainnista ja siitä, miten sinne pääsee Elden Ringillä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Akatemian vierityspaikkamuista käydä meillä Elden Ringin osa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up