Operaatio Vesimies Osa 1 Paeta opasta löytääksesi Tarkovin

Mietitkö, kuinka voit suorittaa Operation Aquarius Part 1 -tehtävän Pako Tarkovista? Sitten olet oikeassa paikassa, koska tämä opas kattaa sinut. Niistä monista tehtävistä, joita kohtaat yrittäessäsi selviytyä EFT:ssä, jotkut voivat olla helppoja, kun taas toiset voivat olla vaikeita. Vaikka tämä ei olekaan niin vaikeaa, sinun on löydettävä joitain esineitä, ja niiden löytäminen voi olla tylsää. Jopa joukkuetovereidesi avulla opas auttaa sinua selviytymään siitä paljon helpommin. Koska olet täällä, yrität suorittaa tämän terapeuttitehtävän ja ansaita palkintoja. Älä huoli, vaan tutustu tähän oppaaseen, sillä se auttaa sinua suorittamaan tämän tehtävän nopeasti.

Kuinka lopettaa Operation Aquarius osa 1 Pako Tarkovista

Koska tehtävä on melko varhaisessa pelissä, se olisi luonnollisesti helppo suorittaa loppuun. Saat terapeuttitehtävän ja vaaditaan taso 6. Kun saat sen, voit aloittaa tehtävän ja suorittaa alla mainitsemamme tehtävät. Ennen tämän haun aloittamista neuvomme sinua osta huoneen 206 avain terapeutilta.
Kun olet tullikartalla, suuntaa asuntola-alueelle. Kun olet täällä, sinun täytyy mene toiseen kerrokseen ja mene huoneeseen 206 löytää vesitynnyrit ja suorittaa Operation Aquarius Osa 1 Pako Tarkovista. Kerran sinä löytää vesitynnyrit ja selviytyä ja minun onnistuneesti, suoritat tehtävän. Jos et ole ostanut huoneen avainta, voit löytää sen selaamalla Scavsin taskuja ja laukkuja. Siitä tulee kuitenkin tylsää ja aikaa vievää, joten varmista, että et unohda avainta. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit suorittaa Operation Aquarius Osan 1 Pako Tarkovista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pakene Tarkovista oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka lopettaa Operation Aquarius osa 1 Pako Tarkovista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up