Pääsinettien hankkiminen Fire Emblem Engagessa (viljelyopas)

Fire Emblem Engage on vihdoin julkaistu ja kaikkien Nintendo Switchin pelaajien saatavilla. Tässä pelissä näet monia vanhoja ja uusia pelimekaniikkoja, jotka pitävät sinut kiireisenä tuntikausia. Yksi niistä on luokkajärjestelmä ja sen vaatimukset yksiköiden edistämiselle. Pelissä on kaksi mainosmateriaalia, jotka sinun on vaihdettava luokkaa tai luokittelua varten, jotka ovat Toiset sinetit & Master Seals. Koska Masters on melko vaikea ansaita, monet pelaajat kamppailevat jo nyt saadakseen niitä. Jos myös mainosmateriaali on loppumassa, autamme mielellämme. Tässä artikkelissa olemme maininneet kaikki tapoja viljellä ja hankkia Master Seals in Fire Emblem (FE) Engage helposti.

Table
 1. Kuinka löytää päätiivisteet Fire Emblem Engagesta?
  1. Sonnielin tavarakauppa
  2. Jakson eteneminen

Kuinka löytää päätiivisteet Fire Emblem Engagesta?

Tässä on kaikki tavat löytää ja hankkia Master Seals Fire Emblem (FE) Engagessa. Niille, jotka eivät ole tietoisia, tätä tuotetta voidaan käyttää vain päivitä taso 10+ yksiköt edistyneeseen luokkaan.

Sonnielin tavarakauppa

Ensimmäinen tapa saada Master Seals peliin on yksinkertaisesti ostaa ne Somnielin tuotekaupasta. Sieltä voit ostaa tämän kampanjatuotteen hintaan 2500 kultaa kukin. Negatiivisena on kuitenkin se, että osake on melko rajallinen, mutta niin on tarvikkeet lukuihin 13 ja 17. Varmista siis, että käytät sitä viisaasti, kunnes saavutat Luku 18. Tämä johtuu siitä, että seuraavassa luvussa avaat itsesi automaattisesti ja pääset käyttämään ääretön varasto tavarakaupassa.

Jakson eteneminen

Jos kulta on loppumassa ja etsit ilmaista tapaa, lukujen eteneminen on ainoa tapa tehdä se. Kun edistyt luvussa, ansaitset edelleen joitain Master Seals -paloja. Viitteellesi alla olemme maininneet Lukupolku ja paikat josta löydät seuraavan kampanjatuotteen pelissä.

 • Sen saa osoitteesta Aarrearkku paralogissa – Salaperäinen kauppias.
 • Sen saa osoitteesta Aarrearkku The Grand Crossingissa (Luku 7)
 • Pudonnut Hortensia suuressa risteyksessä (Luku 7)
 • Pudonnut Hyasintti elokuvassa The Fallen Dragon Sombron (Luku 10)
 • Siitä lähtien hylätty Perääntyvä jousimies (Luku 11)
 • Pudonnut Marni kirjassa Matkat merellä (Luku 16)
 • Pudonnut Veyle Ruined Serenityssä (Luku 17)

Nämä olivat tapoja löytää ja hankkia Master Seals Fire Emblem (FE) Engagessa. Kun olet täällä, tutustu tähän oppaaseen kuinka luokitella uudelleen ja vaihtaa luokkaa pelissä. Katso myös, missä voit löytää toiset sinetit helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up