Pakene Tarkovin inventaariotarkistustehtäväoppaasta

Mietitkö kuinka suorittaa Tarkista inventaario -tehtävä Escape from Tarkovissa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas kattaa sinut. Koska on olemassa useita tehtäviä, jotka sinun on täytettävä yrittäessäsi selviytyä maailmassa, saatat tuntua tylsältä suorittaa niitä kaikkia. Vaikka jotkut niistä voidaan suorittaa itse, monet tarvitsevat tiimisi apua. Kuitenkin, koska ne voivat olla vaikeita, jos tiedät, mitä sinun on tehtävä, siitä tulee paljon helpompaa. Koska olet täällä, olet myös jumissa tämän tehtävän kanssa. Mutta älä huoli, sillä tämä opas auttaa sinua voittamaan sen.

Table
  1. Kuinka suorittaa varastonhallintatehtävä Escape from Tarkovissa
    1. Tarkastetaan varastoa valkoisten sotilaiden arsenaalissa
    2. Tarkastetaan varastoa Black Pawn Arsenalissa

Kuinka suorittaa varastonhallintatehtävä Escape from Tarkovissa

Ennen kuin voit ryhtyä tutkimukseen, on tietysti joitain vaatimuksia. Tätä silmällä pitäen sinun on ensinnäkin oltava vähintään taso 15, joten tämä ei ole aloitustehtävä ja olet kerännyt melkoisesti kokemusta. Koska myös tätä tehtävää varten on lukittuja alueita, tarvitset seuraavat neljä avainta:

  • RB-OB
  • RB-ORB1
  • RB-ORB2
  • RB-ORB3

Kun sinulla on avaimet, voit aloittaa Check Inventory -tehtävän Escape from Tarkovissa suuntaamalla Norvinsky-2 Airspace Control Centerin länsiosaan. Etsi shakkirakennusten joukosta White Pawn- ja Black Pawn -rakennukset. Nyt voimme mennä sisään ja aloittaa etsinnän.

Tarkastetaan varastoa valkoisten sotilaiden arsenaalissa

Tunnetaan myös nimellä Southern Barracks Arsenal, pääset sisään rakennukseen ja siellä on kaksi kerrosta vierailla. Siirry 2. ja 4. kerrokseen ja käytä näppäimiä RB-ORB2 ja RB-ORB1. Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat rakennuksen itäosassa. Kun olet valmis, sinun on mentävä toiselle puolelle.

Tarkastetaan varastoa Black Pawn Arsenalissa

Tunnetaan myös nimellä Eastern Barracks Arsenal, voit mennä sisään rakennukseen ja sitten on kolme kerrosta tutkittavaa. Onneksi ne kaikki sijaitsevat rakennuksen eteläosassa. Voit aloittaa neljännestä kerroksesta ja palata toiseen kerrokseen avaamalla jokaisen kerroksen ovet. Kun olet valmis, poimi paikasta ja tehtävä on valmis. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka suorittaa Varastonhallintatehtävä Escape from Tarkovissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pakene Tarkovista oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up