Pakene Tarkovin kartoista: miten saat ne

Escape From Tarkovissa on nyt enemmän karttoja, joista voit valita. Monille pelaajille ei kuitenkaan ole täysin selvää, kuinka ne saa. Vaikka se ei ole suuri mysteeri, sen ohjeet eivät ole täysin selkeitä. Koska mietit, miten eri kartat saadaan ETF:iin, kannattaa tutustua tähän oppaaseen. Valitettavasti sinun on ostettava karttoja pelin sisällä. Joten sinun on kerättävä paljon ruplaa, jos haluat kerätä kaiken pelin saatavilla olevan. Muutoin kartan on oltava varastossasi, kun yrität saapua alueelle. Joten suosittelemme keräämään joitain resursseja ja näytämme, kuinka voit avata ne.

Kuinka avata karttojen lukitus Escape From Tarkovista

Toisin kuin useimmat pelit, et saa karttoja edistymisen tai pelissä pelaamisen kautta. Sinun on ostettava jokainen paikka ennen kuin voit lähteä ryöstölle. Lisäksi sinun on ostettava karttoja useammin kuin kerran, kun tarvitset niitä varastoosi. Saadaksesi karttoja Escape From Tarkovista, sinun on mene valikosta Kaupankäynti-osioon. Kun olet täällä, sinun täytyy mene terapeutille. Lisää paikkoja löydät terapeutin kautta. Tätä kirjoittaessa on viisi työpaikkaa, jotka voit ostaa terapeutilta:

  • Turvautua – 9 845 ruplaa
  • Woods – 13 355 ruplaa
  • tulli - 14 100 ruplaa
  • Tehdas – 16 929 ruplaa
  • Rantaviivaa – 20 948 ruplaa

Lisäksi on kohteita, joita ei toisinaan näytetä suoraan. Voit napsauttaa kohdetta ja valita Tutki-vaihtoehdon paljastaaksesi kohteen. Siinä kaikki karttojen hankkiminen Escape From Tarkovista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pakene Tarkovista oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up