Pakene Tarkovista: Kuinka käyttää kompassia

Escape from Tarkov on Battlestate Gamesin kehittämä ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. Se ei todellakaan ole ystävällisin peli aloittelijoille, koska se vaatii paljon totuttelua. Pelaajat ovat usein eksyksissä valtavissa kartoissa. Näinä aikoina kompassi voi olla erittäin hyödyllinen selviytyäksesi kaikista sekaannuksista. Tässä oppaassa näytämme kuinka käyttää kompassia Escape from Tarkovissa.

Kompassin käyttö Pako Tarkovista

Koska olet jo löytänyt kompassin, saatat miettiä, kuinka sitä käytetään. No, se on lievästi sanottuna melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain noudattaa näitä ohjeita oppiaksesi käyttämään kompassia Escape from Tarkovissa:

  • Ensin mene osoitteeseen "Merkki" EFT-päävalikosta.
  • Voit löytää kolme erikoisuutta peliautomaatit tässä.
  • Vedä vain kompassi pois "Puskurivarasto" tyhjään paikkaan "Erikoistila"
  • Nyt sinun on valittava a "Pikanäppäin" osaa käyttää kompassia.
  • Voit valita 0 to 4tämä luo tiedoston Pian avain kompassia varten.

Siinä kaikki, olet menestynyt varustettu kompassi. Jotta voit käyttää sitä raidin aikana, sinun tarvitsee vain Lehdistö pikanäppäin jonka olit valinnut. Kompassi näkyy vasemmalla puolellasi. The punainen nuoli auttaa sinua navigoimaan kohteeseen pohjoinen samalla kun vihreä nuoli ohjaa sinut Etelä. Pystyt kävelemään ja jopa kohdistamaan aseesi kompassin ollessa kädessäsi. Mutta heti kun sprintit tai ammut, kompassi kätkeytyy. Kompassi on erittäin elintärkeä olet sitten aloittelija tai kokenut pelaaja. Pystyt ymmärtämään karttoja paremmin Pako Tarkovista. Siksi on tärkeää löytää se ja aloittaa sen käyttö mahdollisimman pian. Siinä on kyse kompassin käytöstä Escape from Tarkovissa. Lisää vinkkejä ja temppuja pelistä saat sivuiltamme Pakene Tarkovin sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up