Pakene Tarkovista Pelaa offline-tilassa

Mietitkö kuinka pelata offline-tilassa Escape From Tarkovissa? Tämä opas on kaikki mitä tarvitset päästäksesi tilaan. Koska peli on melko vaikea pelaajille, jotka ovat vasta aloittamassa peliä, tämän tilan käyttäminen voi auttaa sinua säästämään varusteitasi. Jos pelaat normaalitilassa, menetät varusteesi pelaajia vastaan, jotka ovat sinua edellä tasossa ja pelin tuntemuksessa. Offline-tilan avulla voit täydellisesti ymmärtää pelin mekaniikkaa ja saada jalansijaa kartoilla. Jos haluat aloittaa tekoälyn harjoittamisen, suosittelemme lukemaan alla ja ottamaan tämän tilan käyttöön pelissäsi.

Offline-tilan käyttöönotto Escape From Tarkovissa

Onneksi offline-tilan käyttöön ottamiseksi sinun tarvitsee vain tehdä muutama asetusmuutos. Vaikka et voi tuoda takaisin esineitä tai aseita, et ainakaan menetä varusteitasi vasemmalle ja oikealle ja keskelle oikeita pelaajia vastaan. Lisäksi voit tehdä lukuisia mukautuksia pelataksesi tekoälyä vastaan. Näin pelaat offline-tilassa Escape From Tarkovissa:

  • Kun olet Escape from Tarkovin päävalikossa, valitse PMC-vaihtoehto. Vaikka et voi pelata Scavina offline-tilassa, se voi muuttua tulevaisuudessa.
  • Sen jälkeen voit muokata ja valita karttaa, kellonaikaa ja jopa sääolosuhteita.
  • Kun olet tässä ikkunassa, voit nähdä tiedoston Ota offline-tila käyttöön tälle raid-vaihtoehdolle. Kerran sinä Valitse ruutuvoit pelata tätä tilaa ETF:issä.

Voit myös säätää tekoälyasetuksia ja jopa muita vaihtoehtoja kytkeäksesi pomot päälle tai pois päältä. Jos et ole täysin uusi, Tagged and Cursed -vaihtoehto tekee pelistä entistä jännittävämmän ja haastavamman. Siinä kaikki offline-pelaamisesta Escape from Tarkovissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pakene Tarkovista oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up