Parane taistelun ja meditaation aikana Witcher 3:ssa

Meditaatio Witcher 3:ssa se auttaa parantamaan Geraltin, mutta monet pelaajat etsivät tapoja palauttaa terveyttä taistelun aikana. Tässä massiivisessa roolipelissä Geralt taistelee monia pelottavia vihollisia ja hirviöitä vastaan. Tarinan edetessä teet vaikeampia sopimuksia ja tutkit petollisia maisemia. Selviytyäksesi tästä koettelemuksesta on tärkeää tietää erilaisia ​​tapoja elvyttää terveyttä. Tämä opas auttaa sinua tekemään sen taistelussa ja sen ulkopuolella.

Table
  1. Parantuminen taisteluissa ja meditaatiossa Witcher 3:ssa
    1. Paranna itsesi taistelun aikana käyttämällä ruokaa ja juomia
    2. Meditaatio Witcher 3:ssa

Parantuminen taisteluissa ja meditaatiossa Witcher 3:ssa

Tässä pelissä jotkut hirviötaistelut voivat olla intensiivisiä. Saatat joutua vaikeisiin tilanteisiin hyvin heikon terveyden kanssa. Peli on kuitenkin täynnä resursseja, joiden avulla voit saada etulyöntiaseman vihollisesi kanssa. Ja siihen sisältyy terveyden palauttaminen taistelussa. Näin voit tehdä sen.

Paranna itsesi taistelun aikana käyttämällä ruokaa ja juomia

Ruokaa se on laajalti saatavilla Witcher 3:ssa ja voit saada sen useilla tavoilla. Sinä pystyt metsästys eläimet, kuten peuroja ja sikoja saadakseen lihansa, he ostavat sitä useilta eri tahoilta majatalot, tai yksinkertaisesti saalis noin. Jos kulutetaan taistelun aikana, se parantaa sinut lyhyen aikaa. Sama toimii juomien kanssa, mutta ole varovainen ennen niiden nauttimista, koska jotkut sisältävät alkoholia. Lisäksi ne uudistavat a pieni annos terveydestäsi, joten niitä voidaan parhaiten käyttää heikkoja vihollisia vastaan. Kuluttaa juomia se on paras tapa parantaa taisteluita, mutta niitä on olemassa sivuvaikutukset. Ensinnäkin tarvitset kaavioita juomia varten, ja voit ostaa niitä osoitteessa Alkemian kaupat ja alkaen yrttiläiset. Kun olet hankkinut ne, tarvitset materiaaleja näiden juomien tekemiseen. Tämä saattaa tuntua liian raskaalta työltä, mutta se on sen arvoista vahvoja vihollisia vastaan. Käytettynä nämä juomat palauttavat a iso annos terveydestäsi. Mutta älä käytä niitä usein tai kaikkia kerralla, koska ne voivat myrkyttää Geraltilla ja niillä on ei-toivottu vaikutus.

Meditaatio Witcher 3:ssa

Jos terveys loppuu vihollisen voittamisen jälkeen, kulutustarvikkeiden käyttö on turhaa. Sen sijaan voit käyttää Meditaatio mekaanikko kadonneen terveyden palauttamiseksi. Se ei kuitenkaan toimi korkeammilla vaikeustasoilla Historia ja Lapio. Tunnin meditointi palauttaa Geraltin terveyden maksimiin. Lisäksi, jos varastossasi on alkoholia, se tulee olemaan täydentää juomiasi myös. Toinen etu on, että se vähentää myrkyllisyys taso a nolla jotta voit vapaasti käyttää juomia uudelleen. Siinä kaikki meiltä artikkelissa Healing during Battles and Meditation in Witcher 3. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada Grandmaster-panssarivierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up