Paras Elden Ring Colosseumissa rakennettu kolossaaliase (PVP-tila)

Elden Ring sisältää joukon raskaita aseita, joita voidaan käyttää erilaisiin rakennuksiin. Jos käytät valtavia aseita, saatat etsiä vahvuuteen keskittyvää rakennetta. Colosseum-päivityksen julkaisun myötä useat pelaajat hankkivat käsiinsä Colossal-aseita saadakseen virheetöntä voittoa PVP-tiloissa. Mutta monet tekijät vaikuttavat sopivan Forza-kokoonpanon luomiseen. Joten saatat tarvita apua täydellisen aseen rakentamisessa. Tutustu oppaaseemme löytääksesi parhaan kolossaalisen aseen, joka on rakennettu Elden Ring Colosseumissa.

Table
 1. Paras rakennettu kolossaaliase Elden Ring Colosseumissa
  1. Rakennuksen parhaat tilastot

Paras rakennettu kolossaaliase Elden Ring Colosseumissa

Kuten jokaisessa rakennuksessa, sinun on valittava aserakenteellesi valtava ase, panssari ja talisman. Joten tässä on paras Colossal Weapon -rakennelma:

 • Paras kolossaali ase: jättiläismurskain
  • Vaihtoehtoiset aseet: Great Claw Dragon
  • lähettilään Greathorn
  • Greataxe kaksintaistelija
  • Prelaatti Hell Croznier
 • Paras talisman: Great-Jar Arsenal
  • Vaihtoehtoja: Erdtreen palvelus
  • Vihreän kilpikonnan talisman
 • Paras panssarisarja: Sormenjäljet
  • Vaihtoehtoinen panssarisarja: Elden Lord Set
   Kuninkaallisten jäänteiden panssari

Sukellaanpa siihen, miksi yllä oleva Colossal Weapon -asetus saattaa toimia yksityiskohtaisemmin. Giant Crusherin jättimäisestä aseesta lähtien se skaalautuu enimmäkseen Pakottaa. Se on erinomainen ase, jos haluat asioida laajoja fyysisiä vaurioita vihollisiasi vastaan. Mutta kuten muissakin jättimäisissä aseissa, tarvitset kovaa voimaa käyttääksesi tätä asetta. Tasapainottaaksesi voit käyttää Suuren purkin arsenaali Talisman kasvattaa Varusta kuorma. Tämä antaisi sinulle enemmän ketteryyttä suoritukseen Rasvaisia ​​voileipiä tai Cheese Elden Ringin pomot. Voit myös käyttää Ash of Warin kaltaista Leijonan kynsi lyömään vihollisesi. Colossal Weapon -rakennuksen viimeistelemiseksi sinun on myös varustettava raskaat panssarit. Voit käyttää haarniskasarjoja, kuten sormenjälkisarjaa tai Royal Remains -panssarisarjaa täydelliseen puolustukseen tässä kokoonpanossa. Voit valita kevyemmän panssarisarjan liikkuvuuden lisäämiseksi.
Kuvan lähde - Fextralife YouTubessa.
Voit kuitenkin kokeilla muita valtavia aseita, panssarisarjoja ja talismaaneja. Tämä johtuu siitä, että kaikki riippuu pelityylistäsi, kokemuksestasi ja luokkatyypistäsi. Joten suosittelemme, että koet valtavan aseen itse.

Rakennuksen parhaat tilastot

Tässä ovat tilastot, jotka sinun pitäisi nostaa Elden Ringiin rakennetun Colossal Weaponin tasolle: Vahvaan keskittyneenä Colossal Weaponina sinun on pääasiassa nostettava yllä olevia tilastoja. Omasi nostaminen Vahvuustilasto antaisi sinun aiheuttaa enemmän fyysistä vahinkoa. Kun taas tasoittamalla Pakottaa se auttaa asiaa raskaampia lähitaisteluhyökkäyksiä. Lopuksi Endurance antaa sinun varustaa raskaampi panssari Ja laitteet. Joten muista keskittyä ja nostaa nämä tilastot omaansa Pehmeät korkit. Sen jälkeen voit parantaa heidän muita tilastojaan ja ominaisuuksiaan käyttämäsi valtavan aseen perusteella. Siitä on kyse Elden Ring Colosseumin parhaasta aserakennuksesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa paras rakenne kolossaaleista miekoista, parhaat miekat ja aseet voimaasentoon, parhaat kolossaaliset miekat PVP-tiloihinJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up