Paras Hemlock ISO -versio ranking-peleihin MW2-kaudella 2

Hemlock ISO toimii melko hyvin casual- ja BR-tiloissa, mutta ranking play on täysin erilainen leikkipaikka MW2:n kaudella 2. Luokitellussa on joitain sääntöjä, jotka rajoittavat liitteiden käyttöä. Jotkut käsiaseet ja muut aseet ovat myös kiellettyjä. Onneksi Hemlock ISO on käyttökelpoinen vaihtoehto Rankedissa. Et kuitenkaan voi laittaa samoja lisävarusteita, joita käytät, lataukseen Ranked-ohjelman ulkopuolella.

Paras rakennelma ISO Hemlockille kaudella 2, sijoitus MW2

Koska et voi rakentaa Hemlock ISO:ta samalla tavalla kuin satunnaisissa tiloissa, Ranked-tilassa on erityinen rakenne. Tässä on kokoonpano parhaan Hemlock ISO:n tekemiseksi Rankedissa:

  • Pää: FJX Fulcrum Pro
  • Alustapiippu: Phase-3 Grip
  • Varasto: Mace 600
  • Takakahva: XTEN-kahva
  • Optiikka: Cronen Mini Pro

Tämä Hemlock ISO -rakenne tekee hänestä parhaan AR:n käytettäväksi Ranked in MW2 Season 2 -sarjassa. Ainoa AR-kilpailu tähän voi olla TAQ-56, mutta vain oikean rakenteen kanssa. Katsotaanpa lisää, miksi tämä rakennelma on niin hyvä. THE FJX Fulcrum Pro kuono-osa vähentää pysty- ja vaakasuoraa rekyyliä. Koska lisävarusteet, jotka ovat yleensä ihanteellisia kuono-osille, ovat kiellettyjä Rankedissa, tämä on paras vaihtoehto. Tämä suuosa ei vaimenna aseesi, vaan vain siksi, että äänenvaimentimet ovat kiellettyjä. Liitteet, kuten XTEN-kahva JA Cronen Mini Pro optiikka parantaa huomattavasti pistoolin käsittelyä. Kahvan ansiosta Hemlock ISO:lla on paljon nopeampi syttymisaika ja nopeampi ADS-aika. Optiikka on välttämätöntä, koska oletusarvoinen ISO Hemlock -rautatähtäin on erittäin häiritsevä. Lopulta Mace 600 varasto antaa Hemlock ISO:lle runsaasti tähtäyksen vakautta ja rekyylin hallintaa, kuten myös Vaihe 3 kahva. Tarvitset tarkkuuttasi ollaksesi ajoissa Ranked-tilassa MW2:n kaudella 2. Nämä liitteet varmistavat, että et menetä kohteitasi rekyylissä. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää MW2:n Ranked-tilan parhaasta Hemlock ISO -koontiversiosta. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten paras SMG käytettäväksi kaudella 2 ja paras yhden laukauksen ampujan varuste MW2:ssa ja Warzone 2:ssa kaudella 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up