Paras hydroponiikka-asettelu Rimworldissä

Etsitkö parasta hydroponista asettelua RimWorldissä? Sitten me huolehdimme siitä! RimWorld on ylhäältä alas suuntautuva indie-peli, joka vie pelaajat kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiset ovat hajallaan eri puolilla universumia ja heidän on elätettävä itsensä. Yksi parhaista tavoista selviytyä on käyttää vesiviljelyä tehokkaasti. Ne auttavat kasvattamaan satoa muuten erittäin karuilla alueilla. Jos haluat tietää kuinka käyttää parasta kokoonpanoa, lue!

Kuinka saada paras hydroponinen asettelu RimWorldissä

Paras hydroponinen asennus on itse asiassa melko yksinkertainen. Sinun ei tarvitse olla liian luova saavuttaaksesi tämän. Alla oleva kuva kuvaa optimaalisen layoutin vesiviljelylle RimWorldissä:

Jos huomaat, tämä kokoonpano sisältää aurinkolampun ja yhteensä 24 hydroponista allasta. Kun rakennat tätä erityistä asettelua, sinulla on n 4 hukattua tilaa ehdottomasti. Voit korjata tämän lisäämällä pilareita, jotka toimivat perustana. Vaihtoehtoisesti voit myös sijoittaa neljä lämmitintä kaikkiin kulmiin, koska ne pitävät sadot lämpimänä ja tarjoavat jonkinlaista suojaa. Yksi tärkeä asia, joka on muistettava tätä hydroponista rakennetta rakentaessasi, on se, että sinun tulee välttää seinien rakentamista aurinkolampun säteelle. Seinien sijoittaminen aurinkolampun ulottumattomiin estää kattoa romahtamasta ja tappamasta siirtolaisiasi. Tämä tarkka hydroponinen asettelu kuluttaa noin 4580 wattia tehoa päivän aikana ja n 1680 wattia yöllä. Tämä asennus vaatisi kolme aurinkogeneraattoria tai yhden geotermisen generaattorin ja kaksi aurinkogeneraattoria. Tämä on hyvin organisoitu hydroponinen järjestelmä, joka voi taata sinulle menestyksen tässä simulaatiopelissä. Asukkaasi ruokitaan runsain mitoin talven aikana, kun tarjonta on hyvin vähissä. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi parhaan Hydrophonics-asettelun RimWorldissä. Jos pidit tämän oppaan lukemisesta, tutustu vastaaviin Relow Gamein RimWorld-osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up