Paras hyökkääjä rakennettu FIFA 23 Pro Clubs - Relow Game

Joten anna minun arvata, olet juuri päivittänyt FIFA 23 Pro Clubs -joukkueeseen. Valitse, haluatko luoda fontin ST. Mutta et tiedä mistä aloittaa. Pitäisikö sinun valita Erling Haalandin raaka lujuus ja ylevä viimeistely vai Kylian Mbappen räjähdysmäinen nopeus ja tahraton tekninen kyky? Autamme sinua selvittämään kaikki epäilyksesi. Tämä opas näyttää, kuinka saada paras hyökkääjärakenne FIFA 23 Pro Clubsissa.

Table
  1. FIFA 23 Pro -klubien paras eteenpäinrakennelma [Lengthy]
    1. fyysisiä ominaisuuksia
    2. Parhaat edut pitkän hyökkääjän rakentamisessa
    3. Parhaat ominaisuudet

FIFA 23 Pro -klubien paras eteenpäinrakennelma [Lengthy]

Pitkä on termi, joka on löytänyt tiensä FIFA 23:een äskettäin. Se on yksi kolmesta sprinttityypistä. Pelaajien, jotka kuuluvat tähän kategoriaan, tiedetään olevan täysin ylikuormitettuja pelissä. Näiden pelaajien korkeus on yleensä yli 5'7" ja niillä on myös korkeat vahvuudet. Olemme siis luoneet parhaan Long Striker -kokoonpanon FIFA 23:ssa:

fyysisiä ominaisuuksia

  • asema: ST
  • Korkeus: 6'4"
  • Paino: 225 lbs

Parhaat edut pitkän hyökkääjän rakentamisessa

Taitava Dribbleri

Se parantaa entisestään dribling-taitojasi ja antaa sinulle myös hohtoominaisuuden.

Ensimmäinen kosketus aktiivinen

Se parantaa pallonhallintaa, kiihtyvyyttä ja sprinttinopeutta ja antaa samalla lahjakkuutta. Tämä etu on pakollinen. Kun edistyt ja avaat kolmannen etukolikkopelin, sinun tulee suunnata katseesi Distance Shooteriin, joka on yksi pelin parhaista eduista.

Parhaat ominaisuudet

Jäljelläsi olevilla taitopisteillä voit yrittää lisätä ne pitkää rakentamista suosiviin ominaisuuksiin:

Rytmi

Käytä vähintään 3 taitopistettä sprinttinopeudessasi, mikä avaa Cheetah-arkkityypin. Kun saat myöhemmin lisää taitopisteitä, muista päivittää myös kaikki jäljellä olevat ominaisuudet.

Kuvaaminen

Maksimoi heikko jalkasi käyttämällä kaikkia taitopisteitäsi oikeassa puussa. Käytä kutakin yhtä pistettä 2x laukausvoimalla ja 1x heikolla jalkataidolla.

Tippaa

Anna joitakin pisteitä Dribblingistä ja Agilitystä. Mutta muista, että voiman ja ketteryyden eron tulee olla vähintään 14.

Fyysikko

Käytä yhtä taitopistettä Strengthiin ja toista Reaktioihin varmistaaksesi, että sinulla on paras hyökkääjärakenne FIFA 23:ssa.

Ohitus

Jätä tämä taitopuu tyhjäksi, koska sillä ei ole etuja luotavallesi kokoonpanolle.

pysyä kiinni

Tämä on hyödytöntä pitkälle eteenpäin rakentamiselle. Sinun tulee välttää taitopisteiden käyttöä tässä. Tämä tiivistää FIFA 23:n parhaan hyökkääjän rakenteen. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Osa FIFA 23 Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up