Paras koordinaatti louhia timantteja minecraftissa 1.19

Timantit ovat yksi arvokkaimmista resursseista, joita voit kerätä Minecraftissa. Jos aiot rakentaa korkean tason laitteita, timantit ovat mitä sinun ei pidä jättää väliin. Tragedia on, että Minecraft 1.19 -pelaajat eivät tiedä mistä etsiä sitä. Olemme siis täällä auttaaksemme sinua prosessin läpi. Lue loppuun asti tietääksesi Parhaat koordinaatit timantin louhintaan Minecraft Bedrock Editionissa 1.19.

Table
  1. Parempi Y-koordinaatti timanteille Minecraft 1.19:ssä (Bedrock- ja Java-versiot)
    1. Vinkkejä ja temppuja timanttien löytämiseen Minecraftista

Parempi Y-koordinaatti timanteille Minecraft 1.19:ssä (Bedrock- ja Java-versiot)

Ennen päivitysversion 1.18 julkaisua, Timantit löytyivät helposti tietyistä koordinaateista. Päivityksen jälkeen suurin osa mineraaleista, mukaan lukien timantit, on kuitenkin hajallaan maan alla. Minecraftin versioissa 1.19 tai aiemmissalöydät timantteja kaikkialta alla Y = 15. Mutta minun mielestäni, parhaat Y-koordinaatit Diamondsille Minecraft 1.19:ssä ovat Y = -56, mikä on sama sekä Bedrock- että Java-versioissa.

Kun saavutat koordinaatit Y = -56, aloita kaivaminen kaikkialta X-koordinaatit. Tämä johtuu siitä, ettei ole olemassa tiettyjä X-koordinaatteja, joista voit löytää timantteja. Se vie jonkin aikaa, mutta löydät varmasti timantteja yllä mainituista koordinaateista.

Vinkkejä ja temppuja timanttien löytämiseen Minecraftista

Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka tulee pitää mielessä, kun löydät timantteja Minecraft 1.19:stä:

  • Kanna aina a Iron Pickaxe tai parempi timanttien louhinnan aikana. Jos minulta kysytään, olisin käyttänyt a Netherite Pickaxe.
  • Koska ei ole olemassa tiettyä X-koordinaatista, johon sinua pyydetään navigoimaan, voit tehdä sen kaivostoimintaa kaikkiin suuntiin näkyvyyden lisäämiseksi.
  • Voit myös soveltaa Fortune III Enchantment haullasi moninkertaistaaksesi pisarat.
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kanna aina a riittävä määrä ruokaa louhiessaan timantteja minecraftissa 1.19. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan useampi kuin yksi taskulamput sillä maan alla tulee pimeää.

Tämä kattaa kaiken Strip Mine Diamondin parhaista koordinaateista Minecraft 1.19 Bedrock Editionissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Minecraft oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up