Paras lisätty todellisuus käytettäväksi MW2:n ja Warzone 2:n toisella kaudella

AR:t hallitsevat pelikenttää MW2:n ja Warzone 2:n kaudella 2, mutta mikä on niistä kaikista paras AR? Kaikki rakastavat AR:ia niiden monipuolisuuden ja kattavuuden vuoksi. Ne voivat toimia useimmilla alueilla ja olla luotettavia kaikissa taistelutilanteissa. Katsotaanpa tarkemmin, mitä AR:tä on parasta käyttää kaudella 2.

Paras AR-varuste MW2:n ja Warzone 2:n kaudella 2

Tähän asti kaudella 2 RPK LMG oli ylittänyt kaikki AR:t, mutta koska se sai nerfin sekä MW2:ssa että Warzone 2:ssa, AR:t ovat palanneet. Paras käytettävä AR tällä hetkellä on TAQ-56. Tässä on vaihteistorakenne parhaalle TAQ-56:lle:

  • Kuono-osa: Harbinger D20
  • Piippu: Lockgrip Precision-40
  • Optiikka: OP-V4 linssi
  • Ammukset: 5.56 High Velocity
  • Magazine: 60 kierrosta Mag

Tämä TAQ-56-rakenne on paras käytettäväksi MW2:n kaudella 2 ja Warzone 2:ssa. TAQ-56 on päivitetty tällä kaudella ja se oli jo aika kunnollinen ase edellisellä kaudella. TAQ-56:lla on hitaampi tulinopeus kuin muilla AR:illa, mutta se osuu yhtä lujasti joka luodilla. Siinä on myös hyvä kantama ja alhainen rekyyli vain oletuksena. THE Herald D-20 JA Lukituskahva Precision-40 ne ovat molemmat välttämättömiä liitteitä. Nämä lisälaitteet varmistavat, että rekyyli on hyvin pieni ja vauriosäde on suuri. Kuono myös pitää aseen äänettömänä ja lisää samalla luodin nopeutta. Muut liitteet, kuten Objektiivi OP-V4 optiikka antaa sinulle mukavan ja puhtaan punapistetähtäimen. Sen zoomaustaso on myös käyttökelpoinen kaikilla alueilla. Se on tällä hetkellä yksi parhaista AR:n nähtävyyksistä MW2:ssa ja Warzone 2:n kaudella 2. THE 5.56 Suuri nopeus ammukset toimivat poikkeuksellisen hyvin TAQ-56:ssa. Se antaa luoteillesi entistä suuremman luodin nopeuden, mikä tekee sinusta paljon tarkemman. Ja lopuksi, 60 kierrosta Mag lisää lehtikapasiteettia varmistaaksesi, että voit tuhota vihollisesi lataamatta uudelleen. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä, mikä on paras AR käytettäväksi kaudella 2. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten paras SMG käytettäväksi kaudella 2 ja paras yhden laukauksen ampujan varuste MW2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Table
  1. Paras AR-varuste MW2:n ja Warzone 2:n kaudella 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up